Sajmovi

Autor Kugla, Prosinac 10, 2012, 18:33:33

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

miha

piše ...sajamska ....

kobac

Zato pitam to je cash, vj drukčije nemere

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Darko

domba

Jel to Greys gleda stanje na racunu da zakapari?  :toothy9:

Darko

uplatio netbankingom kaparu  :stripii:

grga

ja dobio tajni zadatak da zagrebem jednu tridesetku tohatsu na sajmu pa da vidimo čija je od ove tri što dolaze u os :stripii: naručitelja neotkrivam  barem ne jeftino :toothy9:

maverick

Ja se čudim kako je miha izdrzao cijeli dan s ova dva krkana  :stripii: a mogli ste bar jednu hostesu slikati
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Može li tko slikati cijenu Yamahe 40/70

miha

Citat: maverick  u Veljača 19, 2016, 22:32:39
Ja se čudim kako je miha izdrzao cijeli dan s ova dva krkana  :stripii: a mogli ste bar jednu hostesu slikati
čista uživancija ..malo opuštanja i smijeha u neograničenim kolićinama...a što se tiče hostesa ,slabo nešto ..štednja je izgleda uzela maha ...bilo nešto na onoj barci godine ali tamo nemoš doč na red ,a moj fotič vulgaris nije za fotkanje iz 5 reda ...sve u svemu dobro malo se prozujali ,nasmijali nešto i naućili novog ,nismo sreli nešto poznatih i dragih ljudi ali sve u svemu  :ok:

Darko

zaboravio si reć da nas je greysika sa navigacijom izgubio 2 puta i da je kumovo čovjeku na jednom križanju da razbije auto  :hi:

Mariorhr

Samo sam čekao da Darko progovori  :stripii: :stripii:

Mariorhr

Ovaj vikend sajam Salori...zanimljiv štand tvrtke Allesta (sonari,radari,brodska oprema...)

dac

Nedavno smo komentirali o (ne)kvalitetu sajma, ali možda nas ove godine ipak iznenade !?   :takoje:
Činjenica je,da je sajam što se tiće ribolova i izlagača vezanih za ribolov sve "tanji" i slabiji.Niti jedan veliki "igrač" s ovih prostora, niti jedan brend (Daiwa,Shimano....) koji nešto znači...malo ekskluzive da donesu...   :no:
Jedna lokalna trgovina,onaj "nesretni" TT-Strmec Samoborski,koji valjda najstarije zalihe iz trgovine pokupi i donese i možda još netko....
Nadam se barem Kapitalcu.......i da pokaže što ima....   :ok:   

maverick

Mala smo sredina..nismo zanimljivi nikom, ali ba sajam bude mjesto da se sretnemo, popijemo po koju...pojedemo fish , koji ove godine plaća Tonyc  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"