Sajmovi

Autor Kugla, Prosinac 10, 2012, 18:33:33

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Kažu da u Hrvatskoj ima oko 35 000 ribolovaca na rijekama i slično bez morskih i da nije nikom u interesu da obilazi sajmove i ponudi nešto više od nekoliko štapova,rolna i sitnog pribora nije mi jasno. Pa ni Osijek i okolica nisu za zanemariti kad pogleda čovjek koliko ima ribiča,vode gdje god se okreneš i da je ponuda neću reći nikakva ali slaba. Jesu li najamnine prostora velike ne znam ali da bi ih trebalo biti više trebalo bi,valjda ne nalaze računicu ili je trgovanje prešlo na ovo preko kompa ali opet ti nitko sem trgovca ne može bolje prodati proizvod.

šajzika

Bitno da si ti znao za svojim mušterijama.
Samo u rupu i zemlju na njih :stripii: :stripii:
Morao sam malo , sorry.
Ti si  vjerujem sve pregledao  dobro
jel bilo kakvih dobrih sajamskih popusta da ti palo za oko?

Citat: pajdo77  u Travanj 16, 2016, 20:12:35
Kažu da u Hrvatskoj ima oko 35 000 ribolovaca na rijekama i slično bez morskih i da nije nikom u interesu da obilazi sajmove i ponudi nešto više od nekoliko štapova,rolna i sitnog pribora nije mi jasno. Pa ni Osijek i okolica nisu za zanemariti kad pogleda čovjek koliko ima ribiča,vode gdje god se okreneš i da je ponuda neću reći nikakva ali slaba. Jesu li najamnine prostora velike ne znam ali da bi ih trebalo biti više trebalo bi,valjda ne nalaze računicu ili je trgovanje prešlo na ovo preko kompa ali opet ti nitko sem trgovca ne može bolje prodati proizvod.

Vjerujem da  90posto trgovina kina ubija.
U posljednih godinu dana na pribor u hr nisam potrosio 50eura
Audentes fortuna iuvat

Kugla

Nek sam ja prestao sa tim mojim mušterijama, i ne sekiraj se ja se ne ljutim na šalu.
A popusta ma slabo, sve je to kao i inače, a na štandu tih iz Bilja nih trojica sjede piju i ni da bi se pomakli dok sam obilazio čamce, ma katastrofa.

šajzika

Mislim da se tamo ide šacovat i onda na privatni dogovor al ajd za camce.
A za pribor bez nekih dobrih sajamskih popusta nemogu ocekivat da ce privući kupce

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

Audentes fortuna iuvat

Kugla

Općenito prodavači na sajmovima u Osijeku nisu nikad davali neke atraktivne popuste, više puta sam istu stvar znao u trgovinu kupiti povoljnije nego na sajmu

No

:hi: Kolega, pošto si se ti bavio "zatrpavanjem" i poznaš to područje, da te pitam; jesi vidio gdje  da postoji hidraulika koja se stavi u grob, lijes gore,stisneš dugme i lijes ravnomjerno ode dole.
Postupak bez osebujnih likova,štafli i štrikova.Neki dan mi palo na pamet,ne bi to bilo loše.
:uf: Tko je tehnički potkovan eto mu ideja za biznis.  :stripii:

Kugla

Ma ima to u Zg, na krematoriju, ali da to proizvodiš i sl. ma nema od toga koristi. Ima i gotovh stvarčica Vani za kupiti, ali to onda seliš sa rupe na rupu i nije neka varijanta.
Zatrpavanje je iza mene, okrenuo sam se sasvim drugom poslu.

No

:icon_thumright: s čim god se baviš želim ti svu moguću sreću  :bye:
pitao sam to onako da izbacim iz glave

Rap

Kako kugla kaže samo lovci i prezentacija županijskih lovačkih saveza.Ribolovci imaju za vidjet jedino video koji je Kapitalac stavio na LCD-u na svom štandu  :notworthy:
Ne znam kako misli privući onoga koji ne barata internetom i nema spoznaje o Kapitalcu?!Po štandu ispada da prodaje jedino mašine  :dontknow:
Nazvao bih ga slavonski autosajam jer domačih proizvoda i auta ima najviše.
Pratim i Croatia boat show i za mene je izgledao impresivno ali za one koji su na njima domači kažu da je samo napravljena preraspodjela plovila kroz luku  :dontknow:
Kad sve zbrojim i oduzmem malo je onih koji bi kupovali ma kakav popust da bude jer internet  kinu će rijetko koji popust nadmašiti.
Svaka čast Marku i Borni koji su se uz postojeće probleme uspjeli posložiti u prostoru. :icon_thumright:

Kugla

Rap što se nisi javio mogli smo na kavu ili pivo  :ok:

Kugla

Citat: No  u Travanj 16, 2016, 20:51:22
:icon_thumright: s čim god se baviš želim ti svu moguću sreću  :bye:
pitao sam to onako da izbacim iz glave
No hvala na lijepim željama, tebi također sve naj  :ok:

Rap

Bio sam jučer,ne danas.

Kugla

maverick

Mali smo...kao sredina, organizatori sajma su teski problem...cijene previsoke za izlagače...i tako vec godinama...vrtimo se u krug mada je taj sajam i pokazatelj levela na kojem jesmo...od bahatog i nesretnog brodograditelja pa nadalje....ali sreca pa ima mladjih koji imaju nekakvu viziju kao Borna  i Marko pa mozda jednom i bude nesto od toga, mada cisto sumnjam
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Sajmovi više nisu kao nekad, jer internet je sve preuzeo, ali ima mogučnosti i za sajmove, ali moraju biti specijalizirani, a ne kao ovaj ovdje svega na hrpi, nema tu sreće