Sajmovi

Autor Kugla, Prosinac 10, 2012, 18:33:33

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Jel ovaj vikend proljetni sajam na Pampasu u Osijeku?

šajzika

OSJEČKI PROLJETNI SAJAM
07.03. - 09.03.2014.
SALORI
11.04. - 13.04.2014.

Audentes fortuna iuvat

Retfalački mačak

Citat: Kugla  u Ožujak 06, 2014, 21:10:57
Jel ovaj vikend proljetni sajam na Pampasu u Osijeku?
Je sajam je počeo i organiziran je prvenstveno za Osječane. :takoje:
Nešto sam načuo da će Petrijevci i Josipovac imati svoj sajam. Samo mi je sadržaj nepoznat. Možda udruženi mili susjedi nešto više znaju. Daj, što ste se stisli, neće Pikeman doći ako ga ne zovete.  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

Jesi ti zaboravio kako maverick tuče  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

Na sajam ne nosim pračku jer se ne bojim vrabaca.  :toothy9:
Nosim  nešto drugo  :eek:.
Sutra je i Slaven na sajmu. Kaže da bi volio upoznati mile susjede uživo.  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

Nazalost ja sam zauzet iz obiteljskih razloga...uzivajte slobodno.... :hi:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Je si ti vidio starog Mačka, mora baciti neku provokaciju, al ajde ne možemo mu zamjeriti godine su to  :stripii: :stripii:

arsa

Od 26. do 30. marta na Beogradskom sajmu održaće se 36. Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova. Ovogodišnja manifestacija trajaće dan duže, a plovila, nautička, lovačka i ribolovačka oprema biće izloženi u hali 4.

Uz standardne izlagače koji predstavljaju plovila i opremu, ovogodišnja manifestacija privukla je veliku pažnju i brojnih ribolovaca, a na Beogradski sajam se, kroz ovu priredbu, vraćaju i lovci. Izlagački program je ove godine bogatiji za još dva segmenta – kamp i outdoor opremu, a organizatori pripremaju i bogat prateći program. Zato će krajem marta Beogradski sajam biti pravo mesto za ljubitelje plovidbe, vode i boravka u prirodi.

Kugla

To bi bilo lijepo posjetiti  :ok:

maverick

Ima li netko iz Os da ide....

raso

Ako budeš išao rezerviraj jedno mjesto :ok:

arsa

Sa nekih ranijih nautičkih sajmova u Beogradu.

Kao što se iz priloženog da videti, uvek je razmena nautičkih tema bila prioritet.  :jede:  :occasion14: :rofl2: :pottytrain5:

maverick

Arso jeli to Olimp pa prvoj slici pored Kapetana

mossi

Da, bravo Arso za fotke..
Ja se od tada skroz podmladio!  :stripii:

Evo malo fotki iz Stokholma.. www.facebook.com/misko.rendulic/media_set?set=a.444970165632899.1073742004.100003597584990&type=1

arsa

Jeste Mav. Olimp glavom, ali bez brade.  :toothy12:

Mosi jesi sada malo mlađi. Istina, nisi lep, ali si neodoljiv.  :occasion14:

Verujem da ćemo se skupljati i ove godine. Obično se skupimo na sajmu u određeno vreme a posle razgledanja (kraćeg, pošto se nema šta mnogo novog videti), idemo u obilazak muzeja i drugih objekata kulture.  :occasion14:

U prilici smo da Vam pokažemo i Beograd na vodi. Onakav kakav je sada. :stripii: :flasica: