Cijena ribolovnice.

Autor šime, Veljača 28, 2015, 16:27:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Pitanje je tko ce kontrolirati  :stripii: inace sastavicemo popis i skupiti po 50 kn za odvjetnika
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

bb

Ja ju ne kupujem pa ni neću do daljnjega,bojkot do daljnjega.

bb

Citat: miha  u Prosinac 07, 2015, 14:23:13
a zašto su u belišću i valpovu digli ...nema ni Lade nive ...ni apenca ...a ni peglice ....
a zašto ti i dalje kupuješ ribolovnu iskaznicu kod tih gadova

pajdo77

Ja nisam sentimentalno vezan ni za jedno društvo,vadio sam dozvole od Čeminca,Svetog Roka,Juga,Donjeg grada i bog zna gdje još a gdje i da li ću nagodinu tko zna. Tko da bolju ponudu eto mene :stripii:

Smithwick maniac

Kad sam ja isticao da nije u redu da gore za rit dozvola za 2 mj pecanja kosta 400 kn vecina je imala komentar suti, bitno da su otvorili...
Nije mi to bilo u redu a nije mi ni sad jer nisu pecarosi krivi sto su zabranili pecanje.
I gore se cuvari ne pojavljuju i ne radi se jednako kao i u Dravi.
Jbg. sad kad je ova osnovna ribolovnica skuplja 50 kn idemo bojkotirat.
Postalo je pravilo da se neuspjesnost i korupcija pokriva i amortizira iz dzepova neduznih.
Ako treba i ako postoje indicije da cemo tim bojkotom nesto pomaknuti na bolje ja sam za.
Samo ostajem pri svom misljenju da se ovaj sad aktualni problem osnovnih ribolovnica trebao rjesavati skupa sa tada aktualnim prosvjedom i ribolovnicama za rit.
Nije trebalo pristajati na cijenu ribolovnice 400 kn za 2 mjeseca.
Trebali su dati jedinstvenu ribolovnicu.
Pa i pod cijenu da se jos ni do sada nije pecalo gore.
Jasno je meni da se ta ribolovnica isplati i sve to stoji...
Ali zasto i u ritu kao i u Dravi konstantno podizu cijenu ribolovnice?
Postali su ucinkovitiji, cesce kontroliraju,vise je ribe nego prije 5 god?
Ili samo pokrivaju nesposobnost bas kao i u slucaju cijene aktualnih osnovnih ribolovnica...
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

maverick

Nije tu nitko pristao ili ne. Otvoreno je samo pod tim uvjetom svidjalo se to nama ili ne
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Smithwick maniac

Manipulatori se opiru i namecu svoja pravila i uvjete sve dok ide i dok ima kupaca.
Osobno je nisam kupio niti pecao.
Da su svi tako postupili....
Ista situacija kao sto ce biti sada i na Dravi.
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

pajdo77

Meni je samo žao što opet taj novac odlazi tamo i onima kojima je odlazio ovih godina a znamo kako su raspolagali i kako su njime upravljali pa su sada dužni i bogu i vragu. Znači ja ću dati lovu nekome da pije i loče(čast izuzetcima) a ja neću otići u kafić i popiti pivo jer štedim za dozvolu jer ako je nemam imam problem sa zakonom. Pa *ebiga nije sportski.

bb

Za sve to je kriv po meni samo meni i mom mišljenju prokleta riba zvana smuđ

Kugla

Nije problem u tih 50 kuna, već što su pojedinci uništili zajednicu, osobno se okoristili, i sad nikome ništa, da bi se sanirala šteta novac od ribolovnica za dugove, ma malo sutra, onaj tko je napravio štetu ima ime i prezime i neka odgovara, a ne da svi pecaroši snose posljedice, zato treba bojkotirati kupovinu ribolovnica, i forum je izuzetno čitan, ali ovu informaciju treba podijeliti i na društvenim mrežama, prvenstveno na Facebooku jer tamo ima isto jako puno pecaroša koji ne posjećuju forum, a bogme i dosta društava tamo ima svoje stranice.

šajzika

Citat: bb  u Prosinac 07, 2015, 19:10:34
Sta bilo koja riblja vrsta ima veze s cijenom ??
Audentes fortuna iuvat

dravski pecaros

jako puno nepravde ima u ovoj drzavi pa plačamo za to da neki od tih novaca piju i jedu....samo sto ribolovnice rijetko kontroliraju i rijetki na sudovima budu kažnjeni zato se i može ne kupiti dozvola....

maverick

Parku prirode...ribolovnoj zajednici...savezu uopce nije stalo do krajnjeg korisnika tj nas...pa zasto onda nama treba biti do njih. Prvi sam se zalagao za kupnju kao sto cu se od sad zalagati da im ne punimo debele stomake...nek si vracaju dugove sami.

bb

Citat: šajzika  u Prosinac 07, 2015, 19:21:57
Citat: bb  u Prosinac 07, 2015, 19:10:34
Sta bilo koja riblja vrsta ima veze s cijenom ??
pa kako nema, sav ribolov se svodi na smuđa i šarana,druga riba ne postoji, pa kad ovi to gore zbroje i vide koliko se novaca troši na to šta je onda 500 kn godišnje za kartu.

dravski pecaros

da budemo na čisto.. ja nemam ništa  protiv nekoga što nece kupiti dozvolu... :hi:
to je svačija osobna stvar...