Proljetni lov soma na prirodne mamce

Autor maverick, Ožujak 03, 2015, 22:17:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

silure

DJ17

ekipa ovo zaladjenje je pobrkalo neke pecaroske planove, ali sta je tu je... kad krecete na Soma prirodnim mamcima??? Soma inace buckam ali krecem tek u 6 mesecu, sad bi s proleca probao stacionirano, zanima me da li krecet kad voda otopli na bar 8c ili imate neke druge pokazatelje? da li se Lepica moze koristiti i sad kao proljetni mamac ili je ona iskljucivo za ljeto???

feco

BRZO I BEZ VEZE

DJ17

:occasion14: :occasion14:, a sto se tice Lepice da li je neko koristi odmah s proleca, jel ima smisla dok je voda jos ladna ili za lepicu treba cekati tem.  vode da ugrije???

No

Glista, zakon.
Mamac broj jedan za sve.  :ok:

majstor

No

joker

Ja krecem na soma kad je list od vrbe velicine uha od misa.mozda zvuci smijesno ali tako je.kombinacija nesto durbaheri i gliste.i samo treba cekati
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

No

Čim krene voda, krene i som.
Nema velike vode i nema mutne vode za soma.  :ok:

joker

Bas tako No.ja ga volim pecati bas po takvom vremenu i nije mi mrsko kad je drugima "previsoka voda"a meni uvikek taman

majstor

Niste napisali gdje ga čekate, a nije se obečao. Dok je velika voda, na dubokom ili na plitkom?

No

Dubina, najdublja, tamo gdje voda "kuha"

joker

Citat: majstor  u Ožujak 02, 2018, 10:47:57
Niste napisali gdje ga čekate, a nije se obečao. Dok je velika voda, na dubokom ili na plitkom?
pa na dravi kod jedne vrbe majstore  :stripii: :stripii:

majstor

joker

A nije nije prestara mu je i predebela oko 1,5m je u panju.nema tak dugacku vodilicu  :stripii: :stripii: