Baranja predator cup - pravila i prijave

Autor raso, Ožujak 20, 2015, 11:36:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

umpahpah

MISLIM DA JE VRIJEME DA PRESTANETE PLJUVATI PO RAŠI IPAK JE ON NAŠ DRUG,MLAD JE NAUČIT ĆE,A SLJEDEĆU GODINU MU DAJTE NOVU PRILIKU I JA VJERUJEM DA UZ UKAZANE POGREŠKE NEĆE OMANUTI U ORGANIZACIJI!!!!

maverick

Koji ti .urac, pa nece mu vise dati ni da organizira ono takmičenje u pecanju na plovak na staroj Dravi u Višnjevcu  gdje ima tri takmičara od 80 godina  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

umpahpah

ja mislim da nije u Raši problem nego da su naše kolege previše razmaženi i sa velikim želudcima i nebaždareni po pitanju alkohola i ako nisu pijani i prežderani cijelo takmičenje eeee onda ne valja organizacija!!!!????  :no:

rj

Citat: umpahpah  u Lipanj 24, 2015, 07:31:16
ja mislim da nije u Raši problem nego da su naše kolege previše razmaženi i sa velikim želudcima i nebaždareni po pitanju alkohola i ako nisu pijani i prežderani cijelo takmičenje eeee onda ne valja organizacija!!!!????  :no:

rašo je obićna matora lažovčina + pokvaren lik .....
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

žvorc

Predlažem da se tema zakljuća.... s obzirom da je sve rećeno šta je biti moralo.
Rođen da peca...natjeran da radi...

Lale D.G.O.

Stepa

Nema kljucanja teme posjecenost je porasla a i sa tim aktivnost clanova  :clap2:
I da znate bas ste nakaradni  :stripii: :stripii: ovi pokrali drzavu ne bunite se, a kmecite za par stoja  :stripii: :stripii: :toothy12:
Rašo ti si velemajstor  :clap2: :hi:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

787b

Evo da se javi i ZG team a ovih 1neznam od kud je to došlo? (Valjda nas bilo više?).
Ideja o tom druženju je jako dobra,voda i lokacija još bolja,a ekipa koju sam upoznao nanivou.
Organizator je organiziru onolko kolko je sposoban i može..e kažu moji podravci da im još uvjek visi "mažuranića" s vrane?!? Za Laleta samo riječi hvale. (care kćer mi sad za par dama ima rođkas pa ako si da pečeš za 30 ljudi slobodno dođi,dobiš i nož i vilicu i "pregaču" a bome i nekog ko ti puni gemišt dok se znojiš.) Voda mrak ,velika ljepa...al nešto neštima?!? Kod prijave sam čuo da je to keč voda?a vidio sam keč and speč??Likovi love i sa 6 štapova iz čamca?!? Ajmo dalje..dva dana trstika trava a ni jedan ščukir? Pinkala ili kak več da kažem? Nekaj tu smrdi a to nisu one krepane babuške kaj ih ima na svakih pol metra. Prvi dan(subota) sam doslovno ostao kratkih rukava jer dok sam privezao čamac i spakiro se ,ostalo je graha za dvije žlice i neke kože( ma majke mi tvrđe nego od nosoroga) a niš pojedeš dva tri Jelen piva i na čorku. Drugi dan cca pol5 neki manijak zatvara na golfu vrata 888 puta a valjda nema brave ili panta?? Doručak mane... Ribolov tak tak , al teški su uvjeti bili za sve tak da nemam se kaj žalit..prednost domačeg terena..bla..bla. Kad se vratimo spremiš čamac opremu i opet nema niš za kacit u kljun?? Al dobro sreča da nam je mama od trapića još u petak dala malo klope pa smo to riješili na prvoj benzinskoj dok smo se vračali. Al evo došo bi opet..nema veze gladan,žedan , mokar samo da je ekipa ma nemora se ni lovit. Pozdrav ekipi ispod prvog oraha!

tole

pozdrav od manijaka  :hi:

jbg...ispričao sam se zbog ometanja, a evo ovim putem se još jednom ispričavam.....i nije baš bilo 888 puta.....brava se zaglavila, kad sam vidio da ne ide, otišao na mol popit kavu sa RJ-om....

Soki

Citat: umpahpah  u Lipanj 24, 2015, 07:24:04
MISLIM DA JE VRIJEME DA PRESTANETE PLJUVATI PO RAŠI IPAK JE ON NAŠ DRUG,MLAD JE NAUČIT ĆE,A SLJEDEĆU GODINU MU DAJTE NOVU PRILIKU I JA VJERUJEM DA UZ UKAZANE POGREŠKE NEĆE OMANUTI U ORGANIZACIJI!!!!

Uzmi si  ga  onad  doma. Mene je  osobno preveslao  dva  puta , a  vala  treći  neće  pa  zato u biti  nisam ni  imao  u  planu  doču, ali reko ajd  da  upoznam  novu  ekipu radi toga  budem  došao, te  se  isprječili  obiteljski  problemi  , ali sam  uljudno  našao sa  partnerom sa kojim sam  trebao  ići  zamjenu i ostao  čovjek za  razliku  od  Rašića  što je  na  tekmi  koju sam ja  radio  i koja je  vrhunski prošla  od  fešte  do  lulova   i tražilo se  mjesto  viže,  zajebao mi je  samo  8  ljudi koji nisu  nastupit  mogli jer je  Rašić  dolazio sa   dva  auta. Pa  sponzorstvo za jedno natjecanje  gdje nam je  obećao   i brda  i doline  u varalicama  i da  nam  bude  donio na  vodu , ali ni njega   ni varalica, al  smo mi  ipak  ponesli  svoje . Bass  liga  prijavio  ekipu  zauzeo  mjesto  pa  nije   se  uopće  pojavio kad  je  trebalo dati  novce.  A  najveći  apsurd   je  u tome  da  kad  sam  ja  njemu  za neke  varalice   koje  sam  htio  kupiti  i koje  su mi  hitno  trebale  reko da  da  račun da  mu  uplatim,  pa  sma  iste  čekao  skoro  dvije  godine  da  mi  dođu i to kao  bude  on  meni  njih  poklonio ,  Btj  kad   ne  mora  dti  iz  svoga  đepa  nego  kad  ide  u njegov   još te  sjebe . Pa  akako je  podravca  sjebao  za   lovu  na  vrani  koju evo  koliko je  godina  prošlo  od  toga  još  nije  vratio, a  ovi se  sažalili  i  posudili mu jer  eto  baš  zaboravio  doma  novčanik  i  nema  za  gorivo.  Kaj  takvoga  lažova   i prevaranta  treba  milovat  i dati mu  opet  priliku da   nekaj  dela  i da   sjebe. Pa  žao mi je  vas  tamo  domaćie  i dobre  ekipe  što  više  da  neznam  što   radite  teško  da  će  vam  tko  doći  koliko  vam je  ovaj  štete  svojim  lažima   u  ovoj  organizaciji  i  samom  organizaciom  napravio
Bolje loš ribolov, nego  dobar  seks !!!

Lale D.G.O.

Jbg,dobar glas daleko se čuje,a loš puno dalje! Ma nisu Slavonija i Baranja jedan Rašo,ima tu puno pravih ljudi koji su sposobni napravit nešto kvalitetno...sponzori su tu,turistička zajednica također,a o žednima i gladnima da ni ne pričam. Šteta zbog ovoga,ali bit će bolje...  :occasion14:

žvorc

Rođen da peca...natjeran da radi...

Lale D.G.O.