Baranja predator cup - pravila i prijave

Autor raso, Ožujak 20, 2015, 11:36:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Lale D.G.O.

Ma sve 5,ja sam i u ponedjeljak bio pod dopingom,pa sam tek sad došao u normalu. Uglavnom svi su bjesni i stalno pišemo jedno te isto,vrijeme je da se to zaboravi jer nije vrijedno živaca. Jedino to što smo se medusobno upoznali vrijedi,a ovo ostalo jbg. Ako imaš kakvih slika slobodno ih okači,možda ima neka pišurija koja nam je promakla i ostavi broj na pp,tako da se možemo ponekad i čuti van foruma.  :occasion14:

umpahpah

U BITI VI RAŠU UOPŠTE NE SHVATATE ON JE PUBERTETLIJA ZAROBLJEN  U TELU ODRASLOG ČOVEKA I S TOGA MOLIM ZA RAZUMEVANJE I TOLERANCIJU!!!  :stripii:

rj

ne seri  :hi: matori je podlac i pokvarenjak  :takoje:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

žvorc

evo slike od ekipe s haciende....

...ne ...nismo imali pristranost suca....
Rođen da peca...natjeran da radi...

jerry

Zapresic boysi imate poruku pa se javite...
U ponedeljak sam u Zg pa da se nademo....Toni

rj

Lale D.G.O.

kićo

filmić će bit gotov za koji dan,samo da ga montiraju :headbang:

Soki

Citat: rj  u Lipanj 25, 2015, 16:33:39
jel ima ko broj od BUMBLE LURE ?

El si ti dobio  broj, ja  sam  poslao Hanži  poruku da  mi da  broj jer  ga  on  ima
Bolje loš ribolov, nego  dobar  seks !!!

rj

Soki

Bolje loš ribolov, nego  dobar  seks !!!

skitnica

ve
Citat: umpahpah  u Lipanj 24, 2015, 07:31:16
ja mislim da nije u Raši problem nego da su naše kolege previše razmaženi i sa velikim želudcima i nebaždareni po pitanju alkohola i ako nisu pijani i prežderani cijelo takmičenje eeee onda ne valja organizacija!!!!????  :no:
1. Navedeno je provjerena istina.
2. Znalo se unaprijed kako će sve skupa biti organizirano i kako će završiti.
3. Istina je da forum snosi dobar dio odgovornosti i sramote, jer je preko njega to dobrim dijelom organizirano.
4. Javljaju se i "pljuju" i oni koji nisu ni bili ili su bili, a sami nisu sposobni ni kavu popiti.
5. Kakav je to uspjeh, što je ovaj promašaj povećao posjećenost foruma?
6. Mogu se čak iščitavati i govori mržnje i vrijeđanja, što je zabrinjavajuće i ne služi na čast pojedincima i forumu. Forum je javan. Čitaju ga i institucije .........
Vjerujem da će ovaj post biti brzo obrisan, ali činjenice ostaju.

Vjerujem da će ovaj post biti brzo obrisan, ali činjenice ostaju.

Mornar Popaj

Odi se prvo predstavi, napiši koju riječ o sebi i razlozima dolaska na ovaj forum. Zatim koju o ribolovnim tehnikama koje upražnjavaš itd... To je razlog zašto će ti biti obrisan post, a ne zato što si Rašin advokat...
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

maverick

Jedini veći šupak od Rašica je ANDRIJA( skitnica) inače RETFALAČKI MAČAK....tako da doticni gospodin moze doci na jedno napušavanje zajedno s Rašićem....a ujedno ga ovim putem i pozdravljamo pa ce nadalje forum posjecivati kao gost 
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mariorhr

Hahahaha  :stripii: :stripii: :rofl2: :rofl2: pa ja ne mogu vjerovat...definitivno tema za lock