Baranja predator cup - pravila i prijave

Autor raso, Ožujak 20, 2015, 11:36:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

žvorc

Rođen da peca...natjeran da radi...

jerry

Hacijenda je radila non stop....hahahah
Vlastita cuga i uvijek hladna...

tole

prva stvar koju smo čuli kad smo došli je da možemo popit nešto ako smo si ponijeli, jer se kao sinoć sve što je bilo pripremljeno popilo :eek: :uf:

Lale D.G.O.

Da nije bilo hacijende,ili bi se ja utopio na puškašu,ili Rašo.Uglavnom netko bi plivo  :pirate:

Lale D.G.O.

Dečki su me zadržali ta dva dana,inače bi kući otišao već prvo jutro!

kićo

Al se dobro druzilo ispred hacijende i svako je bio dobro došao na  :occasion14:

žvorc

Lale D.G.O.

žvorc

dravski pecaros

na fb našao video u rašinu cast snimljen  :rofl2:  :rofl2:  :uf: :toothy12:

787b

Nisam nigdje mogo niš nači o kupu pa sam se prijavio na Vaš forum. Jel tko zna gdje i kad se može pogledat onaj filmić kaj je snimal NLO?? I da ovo Zagrepčani baš ne igra jer i ja i trapić nismo iz ZG , tam samo radimo. Čak se ni tim nije trebao tak zvati ali Rašo je več tak upisao pa j...

žvorc

Citat: 787b  u Lipanj 25, 2015, 09:20:10
Nisam nigdje mogo niš nači o kupu pa sam se prijavio na Vaš forum. Jel tko zna gdje i kad se može pogledat onaj filmić kaj je snimal NLO?? I da ovo Zagrepčani baš ne igra jer i ja i trapić nismo iz ZG , tam samo radimo. Čak se ni tim nije trebao tak zvati ali Rašo je več tak upisao pa j...
ak se ne varam vi ste iz Zaprešića jel?
Pozdrav iz haciende

Lale D.G.O.

Lale D.G.O.

Ako imaš face...potraži grupu blinkeraši os,tamo imaš puno slika,komentara i ostalog  :uf:

787b

Nemam fb al bum prek nekog to pogledal. Kaj ima kod vas sad kad su splasnuli dojmovi??