Baranja predator cup - pravila i prijave

Autor raso, Ožujak 20, 2015, 11:36:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Slaven

dus

pajdo77

*ebiga!! Ovakvu štuku nisam upecao ni na video-igrici, ovoj šokici bi se morao izvinjavati dok sam živ i šta sam još mogao vidjeti na slici nego čamac. :crybaby2:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Čamac bi me bolje služio a i jeftiniji je za održavanje :stripii:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dus

ova ima slomljen nokat  :stripii: :stripii: :rofl2: :rofl2:  još i nokte plaćaj  :rofl2: :rofl2:

maverick

Gledao 15 minuta i nisam vidio nokat....dus majke ti pod hitno kod one Ćavine ciganke da malo vidis kako izgleda kokica van kuce .... :stripii:

pajdo77

kak ćeš vidjet kad ne gledaš u ruke! Mora da joj je taj lak onaj florescentni meni za okrečit špiceve od štapova. Po rukama se vidi kakva je žena a ne po onome gdje si ti Maverick gledao,eto ova djevojčica pojma nema o građevinskim radovima jer nema ručice hrapave ko trenica za kupus ribat. Više mi vuče na onaj tip"prst u uho",tako je vjerovatno i slomila nokat što Dus kaže.

rj

zabila je nokte u jadnu štukicu ki da je tayger  :icon_scratch:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Kume jeli vidis ti ovu tvoju generaciju...ne znaju vise ni sta je tvrda slavonska hrastovina...osim onog para sisa, sve ostalo su zamjetili na slici...i kaze zene hodaju gradom mrzovoljne, nedaju im na pecanje itd itd...e moj boze sta se dogodi s ovim potentnim narodom...prije bi je pokidali ko bugarsku skupštinu a sad svi gledaju kako jadnici da otmu čamac  :stripii:

miha

nije ni balkan kao što je nekad bio.... :stripii:

kićo

Wizard_miro

Dečkovi lijepi pozdravi iz međimurja. Ajd ima ko kakav kontakt od zgteam? Bio bih veoma zahvalan.