Baranja predator cup - pravila i prijave

Autor raso, Ožujak 20, 2015, 11:36:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

:stripii: zaboravih napisati i da povede institucije kad bude dolazio  :stripii: ostavicemo jos koji dan temu , mozda se zalijepi jos neki kreten.... :stripii: pa cemo onda zakljucati  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mariorhr

Najjače je kad prave lažne profile s istih IP adresa  :stripii: :stripii:

rj

Citat: maverick  u Lipanj 28, 2015, 09:13:21
Jedini veći šupak od Rašica je ANDRIJA( skitnica) inače RETFALAČKI MAČAK....tako da doticni gospodin moze doci na jedno napušavanje zajedno s Rašićem....a ujedno ga ovim putem i pozdravljamo pa ce nadalje forum posjecivati kao gost

ma ne vjerujem da andrija brani rašu  :icon_scratch:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Stepa

Jedini veći šupak od Rašica je ANDRIJA( skitnica) inače RETFALAČKI MAČAK....tako da doticni gospodin moze doci na jedno napušavanje zajedno s Rašićem....a ujedno ga ovim putem i pozdravljamo pa ce nadalje forum posjecivati kao gost

Bez obzira na Vase prijateljstvo  :uf: :stripii: treba zadrzati prag pristojnosti bez obzira na sve  :icon_rabbit: forum je javan  :clap2:
Moj subjektivni prijedlog je da uklonite te postove  :hi:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Ne brani šupak Rašića skuplja poene i kenja po forumu  :stripii:

Citat: skitnica  u Lipanj 27, 2015, 17:08:32
ve
Citat: umpahpah  u Lipanj 24, 2015, 07:31:16
ja mislim da nije u Raši problem nego da su naše kolege previše razmaženi i sa velikim želudcima i nebaždareni po pitanju alkohola i ako nisu pijani i prežderani cijelo takmičenje eeee onda ne valja organizacija!!!!????  :no:
1.
2.
3. Istina je da forum snosi dobar dio odgovornosti i sramote, jer je preko njega to dobrim dijelom organizirano.
4. Javljaju se i "pljuju" i oni koji nisu ni bili ili su bili, a sami nisu sposobni ni kavu popiti.
5. Kakav je to uspjeh, što je ovaj promašaj povećao posjećenost foruma?
6. Mogu se čak iščitavati i govori mržnje i vrijeđanja, što je zabrinjavajuće  i ne služi na čast pojedincima i forumu. Forum je javan. Čitaju ga i institucije .........

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Citat: Stepa  u Lipanj 28, 2015, 10:28:39

Bez obzira na Vase prijateljstvo  :uf: :stripii: treba zadrzati prag pristojnosti bez obzira na sve  :icon_rabbit: forum je javan  :clap2:
Moj subjektivni prijedlog je da uklonite te postove  :hi:

Bas zato sto je javan, ponekad volim iznjeti mišljenje o pojedincima... :ok: ali manimo se više šupaka i prevarnata....čujem da se pokušava organizirati jedno sasvim drukcije takmicenje na sličnim vodama....pa čekacemo i poneku lijepu vijest  :ok:

tole

a jeste  :icon_king: , svaka vam dala.....nego kakvo natjecanje je u planu...jel neko ozbiljno  :fishing:  ili opet  :flasica: :pije: :rofl2:

Lale D.G.O.

Ako se radi o Andriji iz Retfale,onda su si Isti. Uglavnom zvao me čovjek za kupnju rolne i ja mu spustim max.,na kraju me zavalja i ne dođe po nju,a kad sam mu spomenuo Rašin kup ispljuvao ga je i rekao da ga ne zanima ništa što ima veze sa Rašom.

Lale D.G.O.

Inače ne pljujem i ne ogovaram nikoga,samo se maknem od takvih jer nisu vrijedni moje pažnje i živaca,ali licemjerje na ovakav način nisam mogao ne komentirat.

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Mariorhr

Ja ne znam kako ste imali slabih ulova a gospođica dođe i mazne mamaru  :stripii: :stripii:

maverick

Jeli to nije pevaljka...ona se ne racuna  :stripii:

pajdo77

**bemti stvarno sam ostario, ja na slici prvo vidio čamac. Reko taman takav mi treba :uf:

maverick

Jbg , sta su godine...ja ni iz treceg pokusaja nisam vidio čamac  :stripii: