Baranja predator cup - pravila i prijave

Autor raso, Ožujak 20, 2015, 11:36:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

raso

1. Maverick & Co.
2. Bumble lure/ Kalinić-Kalinić
3. Kumovi / Kugla & Walpy
4.DM / Šimunović i Bunjevac
5. Kićo i Tony vir
6. Grof / Drača
7. Zvonko / Ivan (Hary)
8. SRU Bucov, Apatin
9. Koprivnica 1
10. Koprivnica 2.
11. Koprivnica 3

Kugla

Vidi ekipe iz Koprivnice  :clap2: samo da ne zaborave Vegetu ponijeti  :ok:

raso

Znaju oni svašta zaboraviti ali vino sigurno neće :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

raso

Dogovor sa predsjednikom HŠRS , Vladimirom Severom oko pokroviteljstva nad natjecanjem danas na Pampasu, trajao je vrlo kratko. Hrvatsko ŠRS osigurava, a predsjednik osobno dodjeljuje pehare i medalje slavodobitnicima na natjecanju.

Hunter

znači sredio je sam sebi sponzorstvo u vidu dnevnica i putnih troškova,a naravno ono žuto govno pije ko tenk,pa malo nočenja u finom odmorištu...

miha

Citat: raso  u Travanj 17, 2015, 15:45:18
Dogovor sa predsjednikom HŠRS , Vladimirom Severom oko pokroviteljstva nad natjecanjem danas na Pampasu, trajao je vrlo kratko. Hrvatsko ŠRS osigurava, a predsjednik osobno dodjeljuje pehare i medalje slavodobitnicima na natjecanju.
a jel ima još kakvih novosti ili se ONO zaboravilo.....

raso

raso

Citat: Hunter  u Travanj 17, 2015, 16:04:17
znači sredio je sam sebi sponzorstvo u vidu dnevnica i putnih troškova,a naravno ono žuto govno pije ko tenk,pa malo nočenja u finom odmorištu...

Ne sekiraj se, ima ko će dati ono žuto i udomit ga na spavanju :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

Kugla

Moš misliti velike stvari predsjednik HŠRS će podijeliti pehare, ma daj koja čast heeheheh  :uf: :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

Miha jeli imas nesto na pameti...mi stalno nesto njuskamo pregovaramo natezemo se....ali sve to u nekom statusu nule...sto se nas tiče do ovog kraja imamo nekih pozitivnih pomaka, sto se tice na širem nivou mislim da se nista ne mijenja vec ce cak i biti gore...neki odnosi se zatezu ...ako imas neki prijedlog i malo volje...pucaj  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

@kugla
A nemoj tako susjed.
Ako raso uspije sve to rjesiti kako je najavio i to sve bude na nivou. Onda je to hvalevrijedan potez i ljep osobni uspjeh
Audentes fortuna iuvat

miha

zanima me ta širina ...konkretno privredni ribolov na rijeci dravi ...i neki okvirni plan ..ideja ..tog nacrta novog zakona ...

maverick

Citat: miha  u Travanj 17, 2015, 20:00:07
zanima me ta širina ...konkretno privredni ribolov na rijeci dravi ...i neki okvirni plan ..ideja ..tog nacrta novog zakona ...

Nista od privrednog ribolova na Dravi, mogao bih reci milion posto...za sad nista od ribolova u kopačkom ritu...mnogi se guraju za rit ali bio sam neki dan s ravnateljom i idu u dobrom smjeru...sto se tiče ribolovnica za njihov dio...prodavace drzavne a ne one svoje...mada za pocetak sezone mozda ne bude sve rijeseno....dobili smo kompletan nadzor drave od usca i u pripremi su neke ozbiljne akcije a neke se vec sprovode...
Meni osbno je najveci problem losa suradnja na relaciji Os-Valpovo...nazalost najveci postotak krivolova je u vasim krajevima , najvise je devastiran riblji fond a ne vidim nekih pomaka da ce biti puno bolje osim ako ne zaživi priča s onim akcijama kao od neki dan...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Šajzika nisam mislio ništa loše, ali Hunter je dobro primjetio, opet prilika da mlatne pare, na dnevnicu, putni trošak i slične stvari, da on dolazi jer mu stalo do ovakvog događanja to bi bilo ok, ali nije sigurno, to mu prilika da sve dobro naplati, i malo se reklamira, za ubuduće kao da mu je stalo, to je moje mišljenje.