Baranja predator cup - pravila i prijave

Autor raso, Ožujak 20, 2015, 11:36:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kićo

1. Maverick & Co.
2. Bumble lure/ Kalinić-Kalinić
3. Kumovi / Kugla & Walpy
4.DM / Šimunović i Bunjevac
5. Kićo i Tony vir

Mariorhr

Malo slika Topoljskog dunavca krajem 5. mjeseca

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tole

prosjek je 3 do 4 m mada ima i po 8-9 ovisno o vodostaju.... :icon_thumright:

Mariorhr

Citat: tole  u Ožujak 29, 2015, 21:16:44
prosjek je 3 do 4 m mada ima i po 8-9 ovisno o vodostaju.... :icon_thumright:

Slažem se...nekad davno sam išao na somijade tamo i bilo je krasnih rupa, nadam se da je tako i ostalo

tole

da, ostalo je manje - više isto, rađeno je nešto na uređenju okološa i ribičke staze, pristupnih puteva... što se tiče samog dunavca ništa se nije mijenjalo, čak se koliko čujem i stanje ribljeg fonda malo popravilo :icon_thumright:

smudjoslav

...Koliko je voda bogata Grgecom/Bandarom?!?

raso

Mudri

Biće tu čini mi se ko na Vranskom jezeru.....bilo ribe ali se sada nezna zašto neće da grize  :stripii:

raso

Mudri , na Vranskom je bio zjev radi saliniteta, a kad si ti zadnji put bio na Puškašu.

Mudri

raso

Vidim da si jako dobro upoznat sa stanjem ribljeg fonda :stripii: :stripii: :stripii:

Mudri

Jedva čekam takmičenje,samo što mi je problem,nemam neki mali motor,a moja pila je 25 konja ,a baš mi se i ne vesla,a kad bi došao sa mojim imam i gdje pajkiti,nemoram u šatoru,probaću naći neku lamicu za posuditi,i još jednog koji bi bio u ekipi,ali taj spava u predsoblju.....

Grof

1. Maverick & Co.
2. Bumble lure/ Kalinić-Kalinić
3. Kumovi / Kugla & Walpy
4.DM / Šimunović i Bunjevac
5. Kićo i Tony vir
6. Grof / Drača

Tu je brate odmah iza panja

raso

Citat: Mudri  u Travanj 02, 2015, 06:58:50
Jedva čekam takmičenje,samo što mi je problem,nemam neki mali motor,a moja pila je 25 konja ,a baš mi se i ne vesla,a kad bi došao sa mojim imam i gdje pajkiti,nemoram u šatoru,probaću naći neku lamicu za posuditi,i još jednog koji bi bio u ekipi,ali taj spava u predsoblju.....

Ma lako za motor, uvijek se nađe neka lama ili elektro