Baranja predator cup - pravila i prijave

Autor raso, Ožujak 20, 2015, 11:36:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Ajd dobro osim ovoga navedenog biće i jedna nagrada gratis truba na zatrpavanju, a Rašu ju ima gratis  :ok:

raso

1. Maverick & Co.
2. Bumble lure/ Kalinić-Kalinić
3. Kumovi / Kugla & Walpy
4.DM / Šimunović i Bunjevac
5. Kićo i Tony vir
6. Grof / Drača
7. Zvonko / Ivan (Hary)
8. SRU Bucov, Apatin
9. Koprivnica 1
10. Koprivnica 2.
11. Koprivnica 3
12. SRD Retfala 1
13.  SRD Retfala 2
14. ZŠRD Baranja

tole

ma meni je problem što je to taman nekako termin za početak žetve, tako da ću saznat da li mogu doći vjerovatno dan - dva ranije  :veryangry:

raso

Tole nije problem, samo mi javi da znam  :ok: :ok:
Ujedno obavještavam da ćemo imati 4-5 čamaca za iznajmiti od lokalnih ribolovaca, tako da mi se mogu javiti oni koji ne mogu riješiti čamac da im osiguram

tole

raso

2. Bumble lure/ Kalinić-Kalinić
3. Kumovi / Kugla & Walpy
4.DM / Šimunović i Bunjevac
5. Kićo i Tony vir
6. Grof / Drača
7. Zvonko / Ivan (Hary)
8. SRU Bucov, Apatin
9. Koprivnica 1
10. Koprivnica 2.
11. Koprivnica 3
12. SRD Retfala 1
13.  SRD Retfala 2
14. ZŠRD Baranja
15. Somborci- Mossi and comp.

Hunter

raso

Čini mi se sa Milanom, ali ništa nije uključeno :hi:
Zabrinjavaju me Stepa, Slaven, Čava, Darko, Jura, Dus :sha: :sha: :sha: :sha:
Bojim se da su kod žena u kazni :rofl2: :rofl2:

Slaven

Hebiga 20. 6. Je jos jako daleko, u naj goroj opciji docu koje vece na bekeljenje

mossi

Citat: Hunter  u Svibanj 06, 2015, 10:44:36
mossi sa baddyjem peca?

Nije isključeno, sa Badijem u večnim lovištima...  :tongue3:

Rašo, nismo se razumeli.. šansa da ću pecati je 30%, a da neću je 100%  :rofl2: :stripii:
Da ću doći da vas zahebavam 80%!  :icon_thumright: :glasses9:

Kugla

Kum i ja se veselimo ko mala dijeca, e sad dal pecanju, odmaranju ili tulumu ko zna!  :stripii:

Hunter

za dvodnevna takmicenja sam uvjek imo plan,napi favorite do smrti pa pobjedi!med je vec u rakiji! :vrag:

maverick

Nepijem  :stripii: a imamo tu neku malu internu kladionicu...znaci svaki tim se kladi na sebe...a mozes se recimo kladiti i na neku drugu ekipu...samo pobjednik nosi lovu...ja osim sebe tipujem na kumove ... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tole

Citat: maverick  u Svibanj 08, 2015, 19:19:28
Nepijem  :stripii: a imamo tu neku malu internu kladionicu...znaci svaki tim se kladi na sebe...a mozes se recimo kladiti i na neku drugu ekipu...samo pobjednik nosi lovu...ja osim sebe tipujem na kumove ... :ok:

pobjednik u  čemu?    ako je  :jede::pije:  onda i ja tipujem na kumove :toothy12: