Baranja predator cup - pravila i prijave

Autor raso, Ožujak 20, 2015, 11:36:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Počnite vi za sljedeće takmičenje polako praviti amfibije,jedan sjebo lamu,drugi sjebo auto. Kod amfibije imate 2 u 1. :stripii:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

Javio se i Rašo ali na pp kaze da ga baniramo trajno...molim onog tko ga je uvrijedio da mu se izvini  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tole

izvini Rašo ako sam ja, uopće mi nije bila namjera......meni sve bilo  :icon_thumright:

Darkestrah

Citat: Hunter  u Lipanj 21, 2015, 14:15:02
ja se želim zahvaliti Rašiću Anti na besprjekornoj organizaciji.sve je okolo bilo pokošeno,sređeno,klopa obervrhunska,grah i posebo roštilj danas.Svaki tren su bile dostupne sve infrmacije.
Skoro nisam bio na boljem takmičenju!! :pottytrain1:

:toothy12:
I love the smell of napalm in the morning. Smelled like...victory.

Hunter

kugo jedna,trebo si ići,bilo je divnog kreveljenja sa Kićom,Kuglom,Tonijem,RJom,puckom i svima ostalima kojim sam pozaboravljo imena po obicaju!

rj

sve u svemu nije bilo loše ...oko klope je moglo bit bolje organizacije ...ostalo ok ...nije bilo tenzija ...duženja i šale na pretek
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Grof

Ja sam bio i mogu reći svaka čast na ovim komentarima, mislio sam da će dok ja dođem do računala netko napisati kako je stvarno bilo ali očito neće. Samo da kažem da me bilo sramota kad sam pričao sa dva natjecatelja iz Županje slušao da im je žao što su uopće došli. Da se razumijemo dečki nisu pričali o ulovima nego o svemu drugome jer to sve drugo je ne bilo katastrofa nego i u Libiji ih bolje ugostili. Što se tiče pecanja, ulova je bilo, ne koliko smo svi mi željeli( moja ekipa nije upecala apsolutno ništa) ali se uhvatilo. Riba je oba dva dana radila dosta ali nije htjela uzimati. Svi s kojima sam pričao kažu da vide da ribe ima i nije im problem što se nisu uhvatili neki kapitalci, baš zbog toga mi je žao što se sa svim drugim podbacilo.
Tu je brate odmah iza panja

Kugla

Treba biti pošten i reći, Rašo ne hvataj se više nikada nikakve organizacije, neću više trošiti riječi o Raši. Grof je rekao samo mali dio, naći će se još poneko tko će reći više, žao mi dosta tih momaka iz daljeg koji su razočarani Rašom.
Pohvale Rupetu kao sucu odradio je zajedno sa ribočuvarom Ivanom odličan posao  :notworthy:
Željko snimio lijepe kadrove i to je super, a inače druženje si mi pecaroši uvijek napravimo lijepim i dobrim bez obzira na sve. Druženje sa puno šale i bez i jednog incidenta  :notworthy: Svima hvala
Šajzika  :notworthy: hvala na lami, javi kako je.
I da lovilo se slabo generalno od 17 ekipa mislim da je samo 6 ekipa imalo ulove i to po jednu ribu ili po koju više ali sve primjerci sitniš, jedostavno riba nije grizla.
Hvala svima koji su na bilo koji način pomogli ekipi "Kumovi"
Žao mi je što neki dragi ljudi sa foruma nisu bili  :crybaby2:

rj

Citat: maverick  u Lipanj 21, 2015, 15:56:09
Javio se i Rašo ali na pp kaze da ga baniramo trajno...molim onog tko ga je uvrijedio da mu se izvini  :ok:

da...podržavam odluku o samoubistvu ... :stripii:

Kugla

Koja fotka
doručak na vodi

sa vode

kum u trenucima odmora

Kićo i ja

ovako je završilo nažalost bez dosta natjecatelja koji su razočarani otišli ranije

maverick

A jeli moze netko da napise tko je bio prvi...drugi ...treci  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Prvo mjesto Retfala 1 ili 2 sad ne znam točno
drugo ljudi iz Zagreba al ne znam ime ekipe
treći retfala 2 ili 1
Kićo je 6-ti

rj