Baranja predator cup - pravila i prijave

Autor raso, Ožujak 20, 2015, 11:36:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

žvorc

Citat: dravski pecaros  u Lipanj 22, 2015, 11:03:54
nisam bio ali prvo i osnovno kod takog natjecanja sa zajednicom koja gospodari vodom se dogovara zabrana ribolova za one koji se ne natjecu na jednom dijelu ili cjeloj vodi...ostalo sve je rekla kazala.... :hi:
Lale imamo mi njihov broj.
Rođen da peca...natjeran da radi...

Soki

Čitam malo komentare  pa  dođe mi žao  što  zbog  obiteljskih  nenadanih  problema  nisam  mogao  doći  jer  da  jesam sad  bi HS  team  bio  prvi a  ne  ćetvrti. A neznam  zašto me  ne  iznenađuje  ovi komentari  oko  organizacije  klope  i  sličnoga. Jer  pričalo se tu  o  janjetini, teletini,  čobancu , tamburašima, al  kad  se  radi  o Raši  ponio bi a  za  svaki slućaj  si  od  kuće, jer  Rašo je  jedan  i nezamjenjiv  kad  je   spika  u  pitanju, ali vidim da  je  druženje  i  ekipa  bila  dobra  pa  mi  žao  što nisam  upoznao neke  nove  face

Rašo  pozdravljaju te  podravci  i vele  da ti neće  zaraćunat  kamate   na  onih 100 kn te  da  su se   oprostili  od  njih  kaj su ti  posudili  dok si  zaboravio  novčanik  na  vrani a  trebalo  hitno za  gorivo, l  da  bi  bio red  da  barem  da  se  javiš kažeš da  si  zaboravio 
Bolje loš ribolov, nego  dobar  seks !!!

rj

kakav lažov  :eek: sa Vrane je imao đabe prevoz  :pirate:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Lale D.G.O.

Žvorc,javim ti se ili proslijedi prijateljstvo preko face-a

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

To je Rašo posolio da se više popije  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

žvorc

Citat: Lale D.G.O.  u Lipanj 22, 2015, 22:30:09
Žvorc,javim ti se ili proslijedi prijateljstvo preko face-a
nemaju dečki face.
ima miro broj pa ti javi.

žvorc

tole

vode.....da malo bude bolje za lovit, je nisi vidio kak je voda bila visoka  :stripii: :rofl2:

žvorc

Citat: tole  u Lipanj 22, 2015, 22:53:16
vode.....da malo bude bolje za lovit, je nisi vidio kak je voda bila visoka  :stripii: :rofl2:
eee Tole pa to si morao prije reči, a ja sam mislio da su zaboravili da bi bilo dobro koju pivu prodati....a to je bilo sve isplanirano da spustimo vodostaj na puškašu......jbg šta ne veliš na vrijeme.....evo moje isprike organizatoru... :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

Soki

Očito da sam  stavrno  propustio natjecanje  o kojem će se  još  nadugo pričati, sad mi je  i  pomalo žao  :toothy9: :toothy9: :toothy9:
Bolje loš ribolov, nego  dobar  seks !!!

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

žvorc

Evo ovako,s obzirom da sam obećao kratki rezime natjecanja,baš sam našao vremena pa krenimo otpočetka....
Izdvojit ću citate pa prokomentirati,da ne bude rekla-kazala...
Citat: raso  u Ožujak 20, 2015, 11:36:30
Baranja, Predator cup  2015. je otvoreno međunarodno natjecanje u ribolovu varalicom iz čamca, pokrenuto s namjerom popularizacije varaličarskog ribolova sa “ULOVI & PUSTI” pristupom, popularizacijom ribolova i turističke promocije Baranje.
Trebalo je biti u tu svrhu,ali je bio totalni fijasko, neki ljudi su potegli i više od 250km(ne mislim s tim na Miru i sebe,mi smo se došli zabaviti s ekipom) da bi nakon natjecanja pobjegli glavom bez obzira zbog mnogih propusta organizatora.
Svim natjecateljima osigurani su:
    -Večera 19.06.2015.
   - Doručak, ručak i večera 20.06.2015.
   - Doručak i ručak 21.06.2015.
            Spavanje je predviđeno u šatorima, za tu potrebu u organiziranom kampu uz  Ribički dom.  Moguće je iznajmiti i vikendice uz Ribički dom, no to snose natjecatelji.
Večera 19....prokomentirat ću na postu ispod.
ručak 20...Lale je spasio stvar jer je za ekipu skuhao grah(prvi put u životu)...a da do 11h nije ni znao da će on biti kuhar....
doručak 21...koji? organizator dolazi u 6.30 na stazu,a u 7 je početak....
ručak 21...neki su ostali kratkih rukava.....
Citat: raso  u Svibanj 22, 2015, 17:52:05
Petak navečer je kerenje za ekipu sa foruma
Vrtimo neku životinju na struju :jede: :jede: :jede: :jede:
Vrtio je samo Lale (do 5 min prije vrtnje čovjek nije niti znao da će vrtit) meso na improviziranom roštilju i to s Kićinim nožem jer drugog nićeg nije bilo...
Evo kopije Rašinog posta s Blinkeraša.os od 21.05.
"Danas su kuhari nakon podužeg vijećanja donijeli meni za vrijeme natjecanja na Baranja predator cupu.
20.06.2015.
- Ručak, tradicionalni slavonski grah sa slaninom, koljenicom i suhim rebarcima
- Večera, tradicionalni baranjski iš paprikaš
21.06.2015.
- Doručak, krvavica, švargl, suha kobasica, čvarci, sir i vrhnje
- Ručak, velika roštiljda sa carskim, vratinom, čevapima, plitinom
Za sve one koji dođu 19.06.2015. pripremili smo večeru iznenađenja i doručak 20.06.2015."
Kuhara nije bilo. Ribakoja se morala kuhati u fišu 20. još uvijek pliva u vodi.
Za veliku roštiljadu 21. već sam komentirao da je bila toliko "velika" da su neke ekipe ostale kratkih rukava.
A večera iznenađenja 19. je bila iznenađenje samo za Laleta.
Citat: raso  u Svibanj 22, 2015, 19:41:11
Za sve one koji su se nadali tišini :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
Tišine nema :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
20.06.2015. u 21.30 počima nastup živa muzika

Sviraju sve što  :red_indian: i Tunjo vole
Dečki su bili preglasni,skoro da su nas držali budnima cijelu noć.... :rofl2: :rofl2: :rofl2:
SATNICA
1. Natjecanje traje dva dana (20.-21.06.2015.), a započinje izvlačenjem startnih brojeva koje će se održati u subotu 20. 06. 2015 u 15.00 sati . Natjecatelji su dužni potvrditi prisustvo najkasnije 15 minuta prije početka izvlačenja startnih brojeva. Izvlačenje se vrši redoslijedom kojim su zaprimane prijave za natjecanje. Smatrat će se da su ribiči koji ne budu prisutni u času početka izvlačenja odustali od natjecanja.
2. Natjecanje će se održati na Topoljskom dunavcu / Puškaš /, s početkom : 20.06. 2015 u 16.00 sati i traje do 21.30 , te 21.06.2015  od 7,30  do 13 sati
Izvlačenja startnih brojeva nije bilo, satnica se nije poštivala.
STARTNI BROJEVI I KRETANJE I VOŽNJA PO JEZERU
1.        Natjecanje započinje prvim zvučnim signalom suca . Natjecatelj je dužan biti pored čamca na svom startnom mjestu pet minuta prije početka natjecanja.
2.        Nakon 15 minuta i drugog zvučnog signala suca, natjecatelji mogu birati pozicije na jezeru, po želji, u već prije predviđenim prostorima jezera
Organizacija samog starta je nula...startnih mjesta nije bilo...ako i nije bilo mogućnosti da svi krenu s obale,nije istina da se nije moglo drugačije označit start nego vikanjem s obale koje nisu svi čuli.
A označavanje završetka natjecanja neću ni komentirati...nije ga bilo...kao lovi se do 21h....pa se do onda vratite....
Citat: raso  u Travanj 17, 2015, 20:30:37
Kugla, Sever dolazi da da podršku natjecanju takove vrste jer je to jedino varaličarsko natjecanje koje se odrađuje po pravilima HŠRS i kao takovo jedino je ušlo u kalendar natjecanja HŠRS. Većina spinnerskih natjecanja u RH su polu ilegalna natjecanja.
hahahahahahahaha....nije vrijedno komentara.....ako su i polu ilegalna, SVA su bolje organizirana.
Još da spomenem i lokalne ribolovce koji su bezbrižno lovili na stazi za vrijeme trajanja službenog natjecanja, te razgovor između njih da je jedan dao natjecatelju bassa......

Evo toliko od mene i mojeg viđenja natjecanja.Ako se je tko našao uvrijeđen,ovim osvrtom, vjerojatno je sam kriv.
Zahvalio bi ekipi na provodu, Hunteru na motoru, Tole na ketonalu, Lali na iznimnom trudu koji je uložio i na odlično pripremljenim delicijama,kojih nebi bilo da se on nije pobrinuo, sucima na fairplayu i popravku motora,Ivi na čamcu.....
a svima izigranima....nisu svi Baranjci takvi većina je nezamjenjiva,ljudine (iskustvo).
Doći ćemo svakako opet kad će organizacijsku palicu uzeti u ruke netko ozbiljniji.
A ovome dajemo  :red-card:
Lijep pozdrav iz Međimurja.

Mudri

Strašno,trebalo bi nekoga namazat katranom i perjem,ali znao sam kako će biti,a i većina izgleda pa zato nisu ni dolazili...