Baranja predator cup - pravila i prijave

Autor raso, Ožujak 20, 2015, 11:36:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Mariorhr

Citat: šajzika  u Lipanj 23, 2015, 08:19:57
Lama zaribala. Kaze majstor da ste mjesali pica a ne dvotaktol.
Vozili na cisti benzin

Auuuuuuuu kuku leleeeeeeee  :stripii: :stripii:

Kugla

To nije istina, jer sa istim gorivom smo sutradan cijeli dan vozili lamu od one kolegice, sad si me bacio u depru, to stvarno nije moguće, ajd zovem te javi se

šajzika

Audentes fortuna iuvat

šajzika

A ja u kijevu :stripii: dobit ces rominga vise neg sto lama vredi
Audentes fortuna iuvat

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

Evo da se i ja oglasim.
Prvo. Vidim neki nisu zadovoljni pa idem redom. Pojedinci su nesretni što nisu ništa ulovili i da nebi ispali neznalice odmah idu oplesti po organizatoru i šire priču kako u dunavcu nema ribe. Zanimljivo kako činjenicu da su neki lovili i to ne po jednu ribu ne komentiraju. Pisati po facebooku i po foruminma da u dunavcu nema ribe je isto kao tvrditi da u Dunavu nema ribe. Problem što se loše lovilo stoji u 1 metar većem vodostaju i činjenici da je to voda dugačka 10 km, široka u prosjeku 150 metara i riba se sklonila na neka njoj sigurnija mjesta. Nekima smeta što lokalni ribolovci njima pred očima love u 15 minuta 5 basseva, a oni za 5 sati nemaju ni udarca. To što lokalni nose bassa kući je njihovo legitimno pravo jer je bass po zakonu alohtona vrsta ribe i zakonski nema nikakvog ograničenja. To što barabjska zajednica nije zatvorila dio vode na kojem se lovilo je njihova krivica i ja ću to rješavati u odnosima sa njima.
Drugo. Neki kukaju za hranu da nisu imali dosta. Nije organizator kriv što pojedinci ne jedu grah, valjda im želudac nije naučio na tu vrstu hrane, a neki radi toga sami uzimaju meso iz hladnjaka i onda radi toga što oni ne jedu grah idu ispeći 5 kg vratine i carskog mesa ne vodeći računa da i netko drugi treba jesti jer se vode devizom jebe mi se za drugoga bitno je da se ja najedem, a ako mi ostane baciti ću kerovima. Suhomesnatog je u hladnjaku ostalo da je moglo još 30 ljudi jesti, a suhomesnato smo držali u hladnjaku i naglasili da si sami uzimaju onoliko koliko mogu pojesti i da se hrana ne drži po stolovima da se ne kvari. Na natjecanju je pojedeno: 14 kg piletine pečene na roštilju, 10 kg svinjskog vrata, 10 kg carskog mesa, 8 kg krvavice, 5 kg slanine plus 4 kg slanine u grahu, 4 kg šunke. Probajte to zbrojiti i podjeliti sa brojem natjecatelja. Samo kruha je ostalo 30 vekni. Malo o alkoholu. Možda su neki pojedinci još pod utjecajem alkohola jer se nisu otrijeznili pa im ništa ne odgovara, a počeli su piti još u petak. Za piće sam posebno naglasio da si svatko ponese jer im ja to ne osiguravam, ali su pojedinci ipak praznili hladnjak ne vodeći računa čije je to piće.
Meni je najžalije Laleta jer se naradio u ova tri dana kao mazga.  Žao mi je i što nisam stavio da se kotizacija plaća 15 dana ranije jer sam cijelo natjecanje ja morao otpočetka sam financirati da bi poslje to iz kotizacija morao vratiti.  Morao sam danima zvati ljude da potvrde dolazak ili ne dolazak kako bi mogao osigurati dostatnu količinu hrane. Neki su na to reagirali plaćanjem kotizacije,  neki se nisu ni javili na telefon, a neki su rekli da će platiti kad dođu na lice mjesta, naravno da na te nisam ni računao . Moj je prijedlog da ovi nezadovoljnici sami organiziraju natjecanje da vide kako to izgleda.  To, što sam ja u minusu i od svojih sredstava to podmirujem je moj problem i moje vjerovanje da neki pojedinci ispoštivati dogovorene obaveze.

Rezltati:
Nastupilo 17 ekipa
Ulovljeno 29 riba
Bass 14 komada
Bolen  6 komada
Grgeč  9 komada
Najveća riba bolen 1150 grama odnosno 165 bodova – Retfala 2
Najveći  bass 575 grama  149 bodova – HS Team
Poredak
1.   Retfala 1    zbroj plasmana 5  bodova 692, 50
2.   ZG Team    zbroj plasmana 5  bodova 275
3.   Svijet Varalica / P21  zbroj plasmana  18   bodova 381,50
4.   HS Team   zbroj plasmana 19  bodova 280
5.   Retfala 2  zbroj plasmana 22  bodova 165
6.   Vir vobleri zbroj plasmana 23 bodova 107
Broj bodova se odnosi na oba dana

raso

Da zaboravio sam napisati da je ovo moj zadnji post na forumu. Molim administraciju da me obrišu, a onima koji broje moju zaradu nek drugi put sami organiziraju natjecanje i zarade.

Kugla

Rašo kako te nije stid i sram, pa ti si stvarno katastrofa, kad me vidiš nastoj me izbjegavati, a štetu koju si prouzročio je ne mjerljiva i  bojim se teško popravljiva, pa svi su bili i vidjeli kako je bilo, o čemu ti pričaš o kojim količinama hrane, i da je točno što navodiš to sve ispadne 1.700 kuna, a TZ ti je dao 1.000 kuna, matematika ti je lošija strana. Nitko nema ništa protiv da ti kao organizator zaradiš i treba da zaradiš, ali ljudi su svjedoci da su ostali gladni, koji ručak u nedjelju koji roštilj, pa nitko nije jeo o čemu ti pričaš a potegli su 300-400 km da bi došli na natjecanje, nije samo problem u klopi. pa stvarno nemaš obraza, tj. obraz ti je ko đon. I ne pokušavaj polemizirati, ti si svoje rekao i napravio i to ti nije na čast.
Svi koji su nešto ovdje napisali po tebi ispadaju lažovi i pokvarenjaci, a ti jedini ispravan, užas  :red-card:

maverick

Citat: raso  u Lipanj 23, 2015, 09:32:27
Molim administraciju da me obrišu
Matora budaletino, di da te obrišemo.... :stripii: em si nam drag em nam podižeš posjećenost  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Soki

Zaboravio je  još  staviti  medicinsku dokumentaciju  od  prababe  koju je  stavljao dok je  ljude  u bjelovaru  sjebao za  kup  kad  je  prijavio  da  dolazi sa  15 ljudi pa  nije  došao, a  organizatori  odbijali sigurne  ljude, pa im je  na  kraju   kup  bio   katastrofa  jer  su  od  sigurnih  30  ljudi  imali  15
Bolje loš ribolov, nego  dobar  seks !!!

Kugla

Citat: šajzika  u Lipanj 23, 2015, 09:07:37
A ja u kijevu :stripii: dobit ces rominga vise neg sto lama vredi
Zato si se ti toliko raspričao a uuuuuuu  :uf: :stripii: :stripii:

mata postar

nakraju nisam mogao da idem kolega morao da radi, ali očito i dobro što nisam. nemogu vjerovat da se u današnja vremena dogodi ovakav lapsus. covjeka neznam, ali nemoze 20 da laze a jedan da govori istinu

mario123

Stepa

Citat: mata postar  u Lipanj 23, 2015, 11:03:37
nakraju nisam mogao da idem kolega morao da radi, ali očito i dobro što nisam. nemogu vjerovat da se u današnja vremena dogodi ovakav lapsus. covjeka neznam, ali nemoze 20 da laze a jedan da govori istinu

Kakav si ti nesretnik  :uf: neznas Rasu  :stripii: :stripii:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu