Baranja predator cup - pravila i prijave

Autor raso, Ožujak 20, 2015, 11:36:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mterzic

Evo da se i ja osvrnem na događaj „Predator cup 2015“, nazvat ću ga događajem iz razloga jer se  to po meni (osim nagrada za natjecatelje i završne podjele istog) ne može nazvati natjecanjem. Nije manifestacija a nije niti društvena aktivnost, jer su svi natjecatelji bili podijeljeni u manje skupine, svi pognute glave i  međusobno NE razgovarajući.  Gospodin Rašić organizacijske sposobnosti nema i meni je jako žao što je mene uvukao u sve to. Ovdje govorim u ime Turističke zajednice Općine Draž koja ima malo više iskustva u organizaciji (organiziranje i provedba same organizacije nije isto).
Gosp. Rašić, imali ste dobru ideju što se tiče natjecanja, ali provedba samog i držanje pod kontrolom nešto takvog karaktera, nije bilo na nivou natjecateljskog duha. I to nije nešto što bih Vama preporučila.
Da ne koristim neke zbunjujuće riječi, svatko može biti organizator  ali  organiziranje predstavlja svojevrsnu djelatnost unutar cjeline kojom se nastoji ostvariti suradnja između različitih pojedinaca i grupa radi postizanja nekog cilja.
Što je ovdje nedostajalo, zaključite sami. Pročitajte sve postove objavljene na forumu jer je i više nego žalosno održati natjecanje na taj način.
To je krajnje neodgovoran i nehuman akt koji nikako ne ide u prilog svoj vrijednosti cjelokupne organizacije ovakvog natjecanja. Iskreno mi je žao svih natjecatelja koji su samom događaju sudjelovali i koji su izrazili veliko nezadovoljstvo takvom organizacijom.
Ovakvo natjecanje može biti i u buduće, isključivo pod uvjetom da ga netko drugi organizira.
Iskreno mi je drago što sam upoznala drage ljude (s kojima možeš sve dogovoriti i odraditi), jer da nije bilo njih, ovo bi bilo još veće rasulo. Velika hvala i pohvala Lale D.G.O. (svaka čast na grahu, ja sam barem kavu dobila.) Pozdrav svima.
:hello2:

Mudri

Onda jel neko zna jel bilo kakvih nagrada ili nije,čini mi se da je baron minhauzen za rašu amater   :stripii:
eto sreća da je ova gospođa napisala ovo jer bi ljudi mogli povjerovati da njih puno laže....

mata postar

jerry

Svaka cast gdice Martina lijepo napisano.

maverick

Drago mi je da se javila i gospođica te je ovim putem i pozdravljam, nadam se da ce u nekoj blizoj buducnosti naci netko da napravi nesto ozubilnije jer nas pecarosa ima dosta a općina Draž ima potencijala pa da se druzimo na obostrano zadovoljstvo  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Soki

Javio mi se  Rašo  i to  ovim  rječima na  fejsu ,
obrisan si i ti
pun mi je kurac filozofa i licemjera

makar  nisam bi  prisutan, samo  ga  priupitao   da  el  ga  nije  sramota   tako sjebati ljude. Reko  ajd  mi  koji  znamo  što si  i   kakav si pa  smo se  prijavili  i  velim  žao mi  što nisam  mogao doći ne zbog tog  lažljivca  nego da   prroširim  horizonte  i  upoznam   ljud e  koje  znam  samo  po  nickovima , a  svoje  bi mu ja tu  rekao  pred  svima  jer  mi je to bio  i cilj  od  love  koje je  dužan  mojim  frendovima, do  još  masu  stvari  u  kojima  je  ućestvovao  i  sjebao  ljude.
Bolje loš ribolov, nego  dobar  seks !!!

maverick

A Soki...jeli ti sad malo žao što si izgubio frenda na fejsu  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

Citat: raso  u Lipanj 23, 2015, 09:22:10
Evo da se i ja oglasim.
Prvo. Vidim neki nisu zadovoljni pa idem redom. Pojedinci su nesretni što nisu ništa ulovili i da nebi ispali neznalice odmah idu oplesti po organizatoru i šire priču kako u dunavcu nema ribe. Zanimljivo kako činjenicu da su neki lovili i to ne po jednu ribu ne komentiraju. Pisati po facebooku i po foruminma da u dunavcu nema ribe je isto kao tvrditi da u Dunavu nema ribe. Problem što se loše lovilo stoji u 1 metar većem vodostaju i činjenici da je to voda dugačka 10 km, široka u prosjeku 150 metara i riba se sklonila na neka njoj sigurnija mjesta. Nekima smeta što lokalni ribolovci njima pred očima love u 15 minuta 5 basseva, a oni za 5 sati nemaju ni udarca. To što lokalni nose bassa kući je njihovo legitimno pravo jer je bass po zakonu alohtona vrsta ribe i zakonski nema nikakvog ograničenja. To što barabjska zajednica nije zatvorila dio vode na kojem se lovilo je njihova krivica i ja ću to rješavati u odnosima sa njima.
Drugo. Neki kukaju za hranu da nisu imali dosta. Nije organizator kriv što pojedinci ne jedu grah, valjda im želudac nije naučio na tu vrstu hrane, a neki radi toga sami uzimaju meso iz hladnjaka i onda radi toga što oni ne jedu grah idu ispeći 5 kg vratine i carskog mesa ne vodeći računa da i netko drugi treba jesti jer se vode devizom jebe mi se za drugoga bitno je da se ja najedem, a ako mi ostane baciti ću kerovima. Suhomesnatog je u hladnjaku ostalo da je moglo još 30 ljudi jesti, a suhomesnato smo držali u hladnjaku i naglasili da si sami uzimaju onoliko koliko mogu pojesti i da se hrana ne drži po stolovima da se ne kvari. Na natjecanju je pojedeno: 14 kg piletine pečene na roštilju, 10 kg svinjskog vrata, 10 kg carskog mesa, 8 kg krvavice, 5 kg slanine plus 4 kg slanine u grahu, 4 kg šunke. Probajte to zbrojiti i podjeliti sa brojem natjecatelja. Samo kruha je ostalo 30 vekni. Malo o alkoholu. Možda su neki pojedinci još pod utjecajem alkohola jer se nisu otrijeznili pa im ništa ne odgovara, a počeli su piti još u petak. Za piće sam posebno naglasio da si svatko ponese jer im ja to ne osiguravam, ali su pojedinci ipak praznili hladnjak ne vodeći računa čije je to piće.
Meni je najžalije Laleta jer se naradio u ova tri dana kao mazga.  Žao mi je i što nisam stavio da se kotizacija plaća 15 dana ranije jer sam cijelo natjecanje ja morao otpočetka sam financirati da bi poslje to iz kotizacija morao vratiti.  Morao sam danima zvati ljude da potvrde dolazak ili ne dolazak kako bi mogao osigurati dostatnu količinu hrane. Neki su na to reagirali plaćanjem kotizacije,  neki se nisu ni javili na telefon, a neki su rekli da će platiti kad dođu na lice mjesta, naravno da na te nisam ni računao . Moj je prijedlog da ovi nezadovoljnici sami organiziraju natjecanje da vide kako to izgleda.  To, što sam ja u minusu i od svojih sredstava to podmirujem je moj problem i moje vjerovanje da neki pojedinci ispoštivati dogovorene obaveze.

Rezltati:
Nastupilo 17 ekipa
Ulovljeno 29 riba
Bass 14 komada
Bolen  6 komada
Grgeč  9 komada
Najveća riba bolen 1150 grama odnosno 165 bodova – Retfala 2
Najveći  bass 575 grama  149 bodova – HS Team
Poredak
1.   Retfala 1    zbroj plasmana 5  bodova 692, 50
2.   ZG Team    zbroj plasmana 5  bodova 275
3.   Svijet Varalica / P21  zbroj plasmana  18   bodova 381,50
4.   HS Team   zbroj plasmana 19  bodova 280
5.   Retfala 2  zbroj plasmana 22  bodova 165
6.   Vir vobleri zbroj plasmana 23 bodova 107
Broj bodova se odnosi na oba dana

ti si za psihijatriju ...bolestan lažov ...mamlazu pa ja sam vozio klopu...prvi bold  čista laž...

što se Laleta tiće ...dečko se naradio to nema govora ...naradio za tvoje VELIKO HVALA ...što nisi platio dečku 3-4 stoje ? e moj rašo ti si neopevano djubre....
isprika Martini ....vjerojatno na jesen ide popravni (bez raše)

da pojasnim laž oko klope ...piliće je donirala Martina tako da težinu neznam ...
sad ide zanimljiv dio.... čekao sam rašu na parkingu , otišao je u mesnicu i vratio se sa jednom manjom kartonskom kutijom bila je puna ...po njegovoj laži tu je bilo 41 kg mesa  :eek:  koju je on sa lakoćom preneo cc50m  lud čovek 100% + pokvaren
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Lale D.G.O.

Ne treba se meni nitko zahvaljivati,meni je bila čast upoznati ekipu s kojom ću se nastaviti družiti i dalje (nadam se),najviše mi je žao ekipe Zg tim 1 s kojima sam proveo dvije burne noći,koji su gladni pobjegli glavom bez obzira nakon dodjele nagrada,a prošli su 350km da bi bili s nama! Hvala Miriiiii,Žvorcu,Toniju i Kići (Te Hunteru na gumama), jer su me poveli na trening i posudili pribor s kojim sam na vodi napunio baterije nakon dugih i neprospavanih noći (za to je kriv Kićo)  :occasion14: sve u svemu ideja je bila vrh,a organizacija...jbg  Bit će bolje na jesen kada krene štuka,u nekoj drugoj organizaciji...šteta da takva voda nema takvu manifestaciju

Soki

Citat: maverick  u Lipanj 23, 2015, 14:11:35
A Soki...jeli ti sad malo žao što si izgubio frenda na fejsu  :stripii:

Sad  baram  budem  mogao   isključiti  posebno  zvaono  na  mobitelu  i telefonu  i  crveno  svijetlo  koje  se  palilo   kad  je  on  zvao  pa da  sam  ja   znao da se  en  javljam a  od  mojih  kad  je  netko digao  slušalicu  što je  rekao da  me  nema  doma. Ajme  dosade  od  čovjeka, a  spika  mu je  ono, neznam  koji   racku se  uopće  bavi  ribolovom, što ne  ode  u  političare ima sve  kvalifikacije  za  to .

Trebao  bi čut  spiku dvoje  podravaca  što su  bili na  dunavu  a  imali sreću  biti i sa  njim  kako  ih je  hranio , a  šta je  najbitnije  jednome  od  njih je  struka  to  za  što se  ovaj  predstavljao, pa  čovjek  imao  obzira  prema  starijem  pa  mu dao  da  uživa  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Velim žao mi je  što nisam došao  radi  ekipe  i  radi samoga  Tonija  jer  me  još  u  petak  navećer  pitao el dolazim, a  Rašo  bui  da  sam  došao ne  vratio mi kotizaciju  nego  i  platio  putne  troškove    nakon  ovakove  manifestacije  akaova  je  bila  i  o kpjoj  čitam
Bolje loš ribolov, nego  dobar  seks !!!

Lale D.G.O.

E da,zaboravih na Željka,Mirelu i Martinu koji su odradili vrhunski posao! Kad izađe video uradak,ispast će vrhunski kup dostojan Šveđana...ima da onaj tko nije bio tamo navali na Baranju kao lud!

kićo

Al je napravio spektakl svaka mu cast,u petak su tamburaši bili vrhunski niko do Batine nije mogo spavat :pottytrain2:

Kugla

Obrisao nas je podosta na facebooku, a neka je, da smo pametni mi bi njega prije, al nema veze, što kaže Martina do skoro sa nekom novom ekipom u ozbiljnoj organizaciji, malo smo se i dotakli te teme, ima ovdje puno ljudi koji su spremni napraviti odličan događaj i ne sumnjam da će to biti pravo takmičenje i druženje.
I moram se dotaknuti ekipe iz Županje i njih mi isto jako žao, dečki prevareni i za čamac, a kad su na odlasku se pozdravljali sa nama uspio im kum izmamiti osmijeh na lice, kaže njima kum čekajte kuda žurite pa sad će Rašin ručak  :uf:

Hunter

Citat: rj  u Lipanj 23, 2015, 14:18:13
Citat: raso  u Lipanj 23, 2015, 09:22:10
Evo da se i ja oglasim.
Prvo. Vidim neki nisu zadovoljni pa idem redom. Pojedinci su nesretni što nisu ništa ulovili i da nebi ispali neznalice odmah idu oplesti po organizatoru i šire priču kako u dunavcu nema ribe. Zanimljivo kako činjenicu da su neki lovili i to ne po jednu ribu ne komentiraju. Pisati po facebooku i po foruminma da u dunavcu nema ribe je isto kao tvrditi da u Dunavu nema ribe. Problem što se loše lovilo stoji u 1 metar većem vodostaju i činjenici da je to voda dugačka 10 km, široka u prosjeku 150 metara i riba se sklonila na neka njoj sigurnija mjesta. Nekima smeta što lokalni ribolovci njima pred očima love u 15 minuta 5 basseva, a oni za 5 sati nemaju ni udarca. To što lokalni nose bassa kući je njihovo legitimno pravo jer je bass po zakonu alohtona vrsta ribe i zakonski nema nikakvog ograničenja. To što barabjska zajednica nije zatvorila dio vode na kojem se lovilo je njihova krivica i ja ću to rješavati u odnosima sa njima.
Drugo. Neki kukaju za hranu da nisu imali dosta. Nije organizator kriv što pojedinci ne jedu grah, valjda im želudac nije naučio na tu vrstu hrane, a neki radi toga sami uzimaju meso iz hladnjaka i onda radi toga što oni ne jedu grah idu ispeći 5 kg vratine i carskog mesa ne vodeći računa da i netko drugi treba jesti jer se vode devizom jebe mi se za drugoga bitno je da se ja najedem, a ako mi ostane baciti ću kerovima. Suhomesnatog je u hladnjaku ostalo da je moglo još 30 ljudi jesti, a suhomesnato smo držali u hladnjaku i naglasili da si sami uzimaju onoliko koliko mogu pojesti i da se hrana ne drži po stolovima da se ne kvari. Na natjecanju je pojedeno: 14 kg piletine pečene na roštilju, 10 kg svinjskog vrata, 10 kg carskog mesa, 8 kg krvavice, 5 kg slanine plus 4 kg slanine u grahu, 4 kg šunke. Probajte to zbrojiti i podjeliti sa brojem natjecatelja. Samo kruha je ostalo 30 vekni. Malo o alkoholu. Možda su neki pojedinci još pod utjecajem alkohola jer se nisu otrijeznili pa im ništa ne odgovara, a počeli su piti još u petak. Za piće sam posebno naglasio da si svatko ponese jer im ja to ne osiguravam, ali su pojedinci ipak praznili hladnjak ne vodeći računa čije je to piće.
Meni je najžalije Laleta jer se naradio u ova tri dana kao mazga.  Žao mi je i što nisam stavio da se kotizacija plaća 15 dana ranije jer sam cijelo natjecanje ja morao otpočetka sam financirati da bi poslje to iz kotizacija morao vratiti.  Morao sam danima zvati ljude da potvrde dolazak ili ne dolazak kako bi mogao osigurati dostatnu količinu hrane. Neki su na to reagirali plaćanjem kotizacije,  neki se nisu ni javili na telefon, a neki su rekli da će platiti kad dođu na lice mjesta, naravno da na te nisam ni računao . Moj je prijedlog da ovi nezadovoljnici sami organiziraju natjecanje da vide kako to izgleda.  To, što sam ja u minusu i od svojih sredstava to podmirujem je moj problem i moje vjerovanje da neki pojedinci ispoštivati dogovorene obaveze.

Rezltati:
Nastupilo 17 ekipa
Ulovljeno 29 riba
Bass 14 komada
Bolen  6 komada
Grgeč  9 komada
Najveća riba bolen 1150 grama odnosno 165 bodova – Retfala 2
Najveći  bass 575 grama  149 bodova – HS Team
Poredak
1.   Retfala 1    zbroj plasmana 5  bodova 692, 50
2.   ZG Team    zbroj plasmana 5  bodova 275
3.   Svijet Varalica / P21  zbroj plasmana  18   bodova 381,50
4.   HS Team   zbroj plasmana 19  bodova 280
5.   Retfala 2  zbroj plasmana 22  bodova 165
6.   Vir vobleri zbroj plasmana 23 bodova 107
Broj bodova se odnosi na oba dana

ti si za psihijatriju ...bolestan lažov ...mamlazu pa ja sam vozio klopu...prvi bold  čista laž...

što se Laleta tiće ...dečko se naradio to nema govora ...naradio za tvoje VELIKO HVALA ...što nisi platio dečku 3-4 stoje ? e moj rašo ti si neopevano djubre....
isprika Martini ....vjerojatno na jesen ide popravni (bez raše)

da pojasnim laž oko klope ...piliće je donirala Martina tako da težinu neznam ...
sad ide zanimljiv dio.... čekao sam rašu na parkingu , otišao je u mesnicu i vratio se sa jednom manjom kartonskom kutijom bila je puna ...po njegovoj laži tu je bilo 41 kg mesa  :eek:  koju je on sa lakoćom preneo cc50m  lud čovek 100% + pokvaren

još sam malko razrezivo one "špiceve rebara" tj štavljenu kožu za grah da ne budu komadi od pol kile unutra.čvaraka je bilo oko kile i po...pojeop sam sigurno 200 gr. piva smo popili svih 6 holštajna u subotu na nedelju,ja sam jedno izvadio iz frizidera jerbo mi je receno da se smije.Da Kico nije iso u nabavku pili bi pisalo ko onaj naprezivljavanju!
Organiziro sam par relativno vecih događanja tipa fišijade,čobanijade i par posječenih ribolovnih tamičenja da dobro znam koliki su troškovi,prihodi i rashodi.uvijek ima pokoji organizaciski zajeb ali ko ovo to je bilo sramotno!stari je zajebo sve i to ne prvi put!no nakon dvi godine eto njega natrag,uopce ne sumnjam. :rofl2: