DOK

Autor mossi, Ožujak 26, 2015, 15:40:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

rj

Citat: DOK  u Ožujak 28, 2015, 09:06:53
Eto me, snašao sam se oko registracije, zahvaljujem na otvaranju teme, ako ima bilo kakvih pitanja vezano za naše mamce - tu sam !

Konkretno mamac Toby Shad nastajao je nekih pola godine, radile su se 3 verzije, usljedilo je testiranje na vodi i ova verzija koju vidite na gornjoj slici je finalna, dakle nema više mjenjanja. Videoclip pokazuje sitan rad malog repa koji se prenosi niz cijelu dužinu varalice, ako pratite rad udice vidjet ćete male otklone.

Koja mu je namjena ?
Na moru za brancina i slične predatore.
Na rijekama za smuđa i to:
- odličan je za vertikalu, jer je rađen od meke mase i ponaša se slično kao lasta u izdizanju i propadanju.
- zahvalan je za montaže sa skrivenom udicom - bilo da se radi o karolina ili texas stilu, ili pak montaži na banana jig udicu sa federčićem, parkirate se uzvodno od panja i nervirate smuđa dok ne zagrize (preduvjet je dakako da ga ima)
- dobar je i za letargične dane na klasičnomjig sistemu !

dobro nam došao  :hi:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

DOK

Dobro Vas našao !

Što se tiče pitanja kolege pod nickom "bb" - za tu namjenu možeš uzeti trigger 8 ili uskoro spickey 6 cm, iako je za mušičarenje strimer daleko prihvatljivija varijanta.

bb

Citat: DOK  u Ožujak 28, 2015, 11:44:59
Dobro Vas našao !

Što se tiče pitanja kolege pod nickom "bb" - za tu namjenu možeš uzeti trigger 8 ili uskoro spickey 6 cm, iako je za mušičarenje strimer daleko prihvatljivija varijanta.
hvala na odgovoru,ma kombiniram svašt,samo me težina muči,no uglavnom dosta o tom,dobro došli na forum i varalice su vam odlične sve

Vrana

Da odlicne.......bezobrazno dobre  :notworthy: :notworthy:

DOK svaka ti cast!!
Cold and Ugly

bb

I dijete mi svaki put pokrade i spremi u igračke,tako da znam di uvijek ima koja

Juzba

Dobrodošao Dok, a što kaže bb, i kod mene je isto, moje cure uvjek imaju od svakih po par komada u igračkama
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

DOK

Ehh onda moraš stavit neku bass kreaturu tipa ovog, to ne budu tako lako zgrabile  :takoje:

Juzba

Kad budem dolazio kod tebe, pazarit ćemo svašta :occasion14:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Kugla

Dok dobrodošlica!  :icon_thumright:

Stepa

Dok  :occasion14: ti si elementarna nepogoda za ribicki proracun :uf: :hi:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

DOK

Hmm ja nevolja a jeftiniji od konkurencije !!!  Eeee Stepa , Stepa, a taman sam te htio počastit ovim:

kawasaki

Oooo Dokce dobro dosao  :ok: :headbang:
Brzi od Bolena.

DOK

pokušao sam fotkat ovu kreaturu, al dan je kišan i nije to to, ali koliko se vidi, vidi se.

Dakle mamac načinjen za vertikalu smuđa ili kao mamac za bassa na worm montaži, prilikom propadanja ove nogice titraju sitno i stvaraju dodatne vibracije.

Slaven

Citat: DOK  u Ožujak 29, 2015, 12:40:06
Hmm ja nevolja a jeftiniji od konkurencije !!!  Eeee Stepa , Stepa, a taman sam te htio počastit ovim:

Dok, nedaj mu nista, to je pre fin silikonac za njega :stripii:

Stepa

Citat: DOK  u Ožujak 29, 2015, 12:40:06

:stripii: od kako si napravio Tregera(tako ga zovu ceranci) nemam ni jednu drugu varalicu osim sto dobijem na poklon od tebe  :hello2: nesto stare zalihe el pia koja se povlaci po camcu
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu