ELEKTRO PENTE

Autor mossi, Prosinac 13, 2012, 16:05:57

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

im84

Dns sam u Os,pa se javim.
#foxrage
#fox_rage_fishing

maverick

Poslije 14 sam u garage ..
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

Ajde ako uspiješ pa meni bar saznaj gdje si ih uzimao!

maverick

Eno dao sam greysu da isproba...ako mu bude valjalo ima i za tebe...a moze se naruciti preko intercarsa ...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

Onda super!! Kod  njih i uzimam dijelove pa ću sutra baš pitati !! Hvala!! :icon_thumright:

pajdo77

Gledam u novinama Svedjani napravili i gurnuli predbiljezbe za neki gliser koji koristi elektro motor od 55 kw,dug 7,7m,sirok 2.4 m,jurca 30 nautickih milja ili 55 km. Ima domet sa punjenjem od 50 milja. Ima i ona hidro krilca ispod da trosi manje a ide brze. Puni se 12 sati. Sve pet samo cjena je 170 000 eura. Valjda ce i ta tehnoiogija jednom biti jeftinija pa da uletim u jedan...na daljinski za igrat se u kadi,patkicu sam vec prerasto

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

maverick

Ti bi mogao na neki elektro motiric i blizu ti je camac pa puni akumulator svaki drugi dan

pajdo77

Ma da je neki normalan camac,ja i tako idem na kratke relacije,problem je sto je to elan pa ne ide nikako. Nije da mi se zuri al spor je boze sacuvaj.imao sam gore lamu pa nikad nigdje stic.da je neki cikl islo bi to

Rap

Koji elan?

Poslano sa mog BLA-L29 koristeći Tapatalk

maverick

Rap

Slab motor ili sta?

pajdo77

Ma ne,nesto pametujemo kako bi za moje relacije a to je km uzvodno-km nizvodno mogao posluzit i elektro motor da je elan plovniji.

Rap

Kuzim, nego jel imas otvoreni 401 ili? zasto nije plovan?

maverick

Elan se opcenito smatra neplovnim zbog konstrukcije dna...narvavno ako ga poredimo s modernim danasnjim camcima za pecanje..tipa dunas...big foot.. tri princeze...nelt...jer svi oni imaju elastican raspon brzine bez obzira na velicinu motora..a elan ima samo dva rezima..i to ili glisira ili valja vodu u maloj brzini. Za svako izglisiravanje je potrebno puno energije jer na njegovu sveukupnu malu tezinu i duzinu od 4 metra na zrcalu su motor...vozac i obicno i rezervoar

pajdo77

Pa ide ko kompa sa slabim motorom,sporije nego neki tabanas. Imao sam prije tomos 4 gore pa me kederi obilazili. Sad je gore 15 ks i dok sam sam ide,ako ubacim jos jednog bucmastijeg,nema glisiranja. Dakle sam,pecaljka i keder kanta ako hoces glisirati ili nekog do 60 kg. Sve preko toga znaci da drasticno gubis na brzini-bar je kod mene tako