ELEKTRO PENTE

Autor mossi, Prosinac 13, 2012, 16:05:57

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

bb

ovo je ljubav na prvi pogled

maverick

Da, samo im je cijena dosta paprena  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

bb

Ovaj najači 10 ks 28000hrvatskih kunića

maverick

Da, za to kupiš vise nego ozbiljan motor...ovdje vjerojatno baterija ima neki rok, odnosno broj punjenja...mada i meni je zanimljiva igracka, pogotovo tko ima mogucnost postavke solarnih panela...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

bb

E to sam isto vidio,ds mi se samo zaposlit na lng tanker i odma kupujem

bb

A kaže u tekstu za panulanje...pa za to kupi 150 lama pa mu još i praunuci panulaju

maverick

Tu je priča da ce ici nekakvo subvencioniranje kupovine takvih plovila pa ce tu neki naci prostor za sebe..5 sati autonomije je puno...za toliko iz Josipovca signes u stari Dunav...pecas dva dana i vratis se kuci za nula kuna...mada mislim da smo mi još daleko od svega toga

bb

Mi smo daleko od toga,pogledaj samo na youtube okruženja di su testirali motore,lijepe marine, solarni paneli okolo i tako sve lijepo divno krasno...zapad,a i ovaj svoju arbu 500 cijeni koda je od zlata jel taj motor s tim panelima prijenosnim i svim košta koliko sam vidio negdje oko 40000.

maverick

Taj motor vani  kosta puno manje....solarni paneli su sad stvarno jeftini...tako da se to moze rijesiti za puno puno manje novaca

bb

Ja sam već duže zagrijan za te električne pente,al se nema kuna.Mora baš bit dobar osječaj vozit se bez buke,bez nosanja goriva i za 0 kn,ako imaš panele.

šajzika

ima parsun mislim 2 modela elektro penti ,
maverick jel moguce to nabavit kod nas ??

ovo je 4ks

ima 4, 5 i 10ks
Audentes fortuna iuvat

raso

Može li se običan elektro motor za koji se kristi akumulator, prilagoditi na panel.

bb

Citat: maverick  u Ožujak 25, 2015, 20:26:47
Taj motor vani  kosta puno manje....solarni paneli su sad stvarno jeftini...tako da se to moze rijesiti za puno puno manje novaca
jeste u pravu si sad baš gledo cijene vani i cijene su ok...samo neznam zašto kod nas sve mora bit skuplje nego vani a platežna moć nikakva.malo off ali tracker čamac koji se meni sviđa košta 799 dolara a kod nas ti neće ni bure za to zavarit.