yamaha

Autor Darko, Studeni 17, 2012, 00:08:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

TonyC

Onda nešta krivo radiš !

šajzika

Mislim da sam jos uvjek prefin prema tom motoricu jer sam ga jako skupo platio. Al upoznat ce on mene. Bez brige
Audentes fortuna iuvat

mlb

probaj promjeniti ruku!!  :rofl2: :rofl2: :rofl2:

šajzika

Cito sam da treba nakon xy sati pregledat mjesavinu. Mozda da indijanac to pregleda .
Al to cemo na vodi .
U leru ima puno puno veci broj okretaja nego u brzini. Kao da ga tusi propeler.
Ima chief uho pa nek ga poslusa.
Kao da mi se i smanjila putna brzina . Morat cu ponovno testirat gpsom al da se ubijen nije to to vise.
Gledo sam i prop al nevidim nist na njemu
Audentes fortuna iuvat

raso

A da provaš zamjenit za Tomos, Čava je ekspert pa ti može pomoći :stripii: :stripii: :stripii:

šajzika

Tomos 4 je u ormaru. Zahvaljujem na savjetu ali mislim da je neka banalna glupost koja me jako jako ljuti.
Nije bas ljepa ljudska osobina al kad ne upali ja bi ga ili bacio u vodu ili razbio.
Audentes fortuna iuvat

raso

Imao sam ja na mercu sličan problem, vukao mi zrak na šalteru gdje kopčaš crjevo, bacio bih ga u vodu da nije bio pretežak. Popravak je trajao trideset sekundi.

šajzika

Kod mene je problem sto sam puno jak a ne previse bistar. Nisam jos vidio neki motor koj nemogu zavintat u vodu. :)
A valjd cu rjesit problem.
Sve gledam neki nelt i yamaha 15 do 25 konja, sam  stvar je da sam nasao puno probema u toj kombinaciji.
Puno financijskih a bome i vremenskih :)
Da kupim da stoji nema smisla
Audentes fortuna iuvat

maverick

Ma jok.....kupis si neki motor ...novi ...mozda jeftinij kao parssun...mozda skuplji...ovisi koliko se mislis voziti....grof s parsunom jednom tjedno ide na dunav s pamapasa i nema nikakvih problema....a imas i produzenu garanciju kod mene....onda kad se docepas 500 eura keša napravimo ti čamac od blazujke...i miran si 10 godina kao da imas plasticni a doro ide a ne sekiras se puno kao oko plastike i ne jebes se s njim na onom vezu da moras gledati svaku dlaku kad se ogrebe
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

A vidi , neke šeme i kombinacije su u igri.
Grof i jos nekoliko ljudi  mi je potvrdilo da je parsun 15 pouzdan motor.
Krivo mi je uzimat camac jer se ovaj moj nije jos raspao ali realno ne vredi pol *urca.
Bolje da se uzelo orasje.
Neznam jos sta ce i kako biti. Mogu samo reci da  mi se svidja od mlba kombinacija ali je isto tako dosta poskupa
Audentes fortuna iuvat

šajzika

Posto sam jucer bio na vodi bas sam gledao opet brzinu motora i pri punom gasu uzvodno se smanjila za 4;km/h sto kad pogledas na prijasnje rezultate je bilo 11 do 13 ispada skoro 30%
Nizvodno isto usporio oko 4 km/h
Idem sutra kupit svjecicu drugu.
Ako neko ima neku ideju slobodno nek se javi
Audentes fortuna iuvat

maverick

Operi camac na pijesku
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

istina, alge, sigurno
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

umpahpah

a da skines koju kilu???  :rofl2:

Juzba

moja je odradila prvih 10 ak sati, prede kao mačka, prezadovoljan sam i uživam :occasion14:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.