yamaha

Autor Darko, Studeni 17, 2012, 00:08:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

ljuska

kažem navodno samo jednom korišten

maverick

U konačnici si upravu, svi lazu...problem kod yamaha je sto na 300-400 sati ako je motor uredno držan nemozes na prvu to ni vidjeti...a nisi mali... :stripii: dobro zagledaj ..vidjeces ono sto ti treba...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

Ljuska, nek te dugo služi!
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

rsimon4

Sve drugo su kerovi samo je rottweiler pas!

NORIS vom Grunteblick

ljuska

Motor je na firmu oće mi izdat račun od firme i kaže da netrebamo javnog bilježnika da li to može tako molim brze odgovore

maverick

Moze, neka ti izda na tvoje ime ako se smije baviti tom djelatnošću
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Tommasi

Ne treba ti javni bilježnik ako firma izdaje račun.

Slaven

Citat: maverick  u Ožujak 19, 2015, 14:15:40
Moze, neka ti izda na tvoje ime ako se smije baviti tom djelatnošću

ok to što pišete, al to mi nekako sumnjivo, tu bi trebala neka veza računa, sa te firme sa koje ti fakturira da još ima račun od prije ako je to kupio kod ovlaštenog trgovca. Ako to nema onda knjižica (odnosno upis u plovidbenu dozvolu na ime te firme sa koje ide faktura) al to si reko da nema, tako da najbolje nazoveš u kapetaniju i pitaš sve u detalje jer ta firma sa koje ti planira to fakturirat to najvjerovatnije ne može :dontknow:

Slaven

Ili da ti da popis dugorajne imovine te firme i da tamo stoji taj motor u tom popisu, kao dokaz,  pitaj i to u kapetaniji jel može tako

maverick

A gle , tehnički račun mu može izdati bez problema...ako je sve regularno....to sam za sad valjda svi savladali  :stripii:  :stripii: a tko ce iz Kapetanije traziti vezu...ista stvar je kao i auto kad prodaješ...izdaš fakturu na ime i to je to  :ok:

Slaven

Da ali uz polovni auto ide prometna dozvola kao neosporivi dokaz vlasništva, a ovdije nema prometne. Naj sigurnije mu je da prije nego plati motor zatraži takav račun, ode sa računom u kapetaniju, upiše ga u knjižicu ( ako može) vrati se nazad plati motor i doma veselo.  :toothy9:

maverick

Pa napiši mu ti neki racun... :stripii:  ajd bas me zanima kako je zavrsilo...mozda se ljuska vec voza s motorom  :ok:

Slaven

Ma samo da to ljuski prođe, imam i ja već nekih ideja :dontknow:  :stripii:

ljuska

upravo sam se vratio motor kupljen vlasnik motora  ima yamahinu trgovinu te imam prvotni raćun , te raćun njegove trgovine na moje ime i potvrdu
da je firma ovlaštena za uvoz i prodaju yamahe na podrućju rh imam i broj pod kojim je ocarinjen

maverick

Onda ...nek te dobro sluzi i neka ostarite zajedno  :occasion14: