yamaha

Autor Darko, Studeni 17, 2012, 00:08:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

silure

View My Video   evo video ako sam ga dobro stavio...  :icon_scratch:

Kugla

Bravo Silure, pa to ide jako lijepo!
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

silure

Nadam se da ce jos dugo ici ljepo  :takoje:

šime

Bez brige ići, samo pazi na hlađenje i podmazivanje i puri bajo do besvjesti  iće bez većih problema jako dugo.

silure

Npr ja rokam 1.5 % ulja u gorivo i u 2mj kada pocinju lovostaji motor kod brstila na cijeli pregled i servis...sto god je sumjivo ide novo....zadnji puta mi nije imao sta promijeniti kada je sve novo...ali ipak smo nasli zamijenit onu gumicu na casici goriva sto brtvi da ne ulazi zrak...15kn e da i inzistirao sam na novom impeleru iako je to trebalo nagodinu... :bye:

šime

Yamaha  iskjučivo 1% ulja

Juzba

jučer sam odradio prvi servis na motoru, 20 sati, sutra čamac ide nazad na vodu :occasion14:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Ervin

Citat: šime  u Srpanj 31, 2014, 21:48:35
Yamaha  iskjučivo 1% ulja

Ja se vodim savetom majstora i stavljam između 1,5 i 2%.
Čini mi se da je moja Yamaha još starija od ove koju silure ima, tako da verujem da joj prija malo više ulja.

silure

Tvoja je serija prije moje ali isti motori.... :thumbsup:

šime

Vidi kada digneš kapu na tim starim Yamahama imaš napis  1: 1000, e to ti je omjer smjese ulja i goriva, e pa nije baš onako "tko maže taj se i vozi".Sa 2,5 % sa Yamahom  može biti ozbiljnih problema , pogotovo one koje imaju CD-2 ili CD-3 paljenje.

silure

Pise na nozi ispod poklopca 1:100

šime

Eto to jr omjer mješavine

šime

Ili ti 1 litra ulja na 100 litara benzina

maverick

Drava je u mom dijelu dosta brza tako da se danas moze mjeriti maximalna brzina  :stripii:...uspio sam na kratko naterati sharka s 25 ks na 48  :eek:  prljav, ljigav, natovaren....tako da se očistio yamaha bi mogla na 50 km/h bez problema
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

A jel umpahpah isprobo ? :stripii:
Audentes fortuna iuvat