yamaha

Autor Darko, Studeni 17, 2012, 00:08:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Nije...on ni nemoze do svog čamca  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

Mislim da ce danas moja yamahica u njuskalo...molo mi je zao ali zelim malo jaci motor

vedro

zvona

Daj boze da naletiš na tako pouzdan motor kao tvoj..ja bi ga zadržo i znao šta vozim i šta mogu s njim..a ovako kupiš mačka u vreči radi par km/h više

silure

Evo stavio u njuskalo volio bih oko 35 ks barem...koliko se ja vozim jednom tijedno potrosnja mi neigra neku ulogu..u drugom slucaju mi se ne zuri jer je motor doista dobar i sigurno cu gledati da je taj drugi u slicnom stanju bez obzira na starost jer kada mi kredit izadje za 2god uzimam novi sigurno...  tako da ako sta nadjem u dobrom stanju...mjenjam...kada sam sam ide super ali sa dvojicom o s tim teretom od camca moram ga stiskad a mrzim siliti motor a i da vucem valove kao kruzer ako ga ne stisnem jace

rj

di nađe 35 ks  :toothy12:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Koliko ti je sad otprilike tezak čamac...bez putnika...s opremom za pecanje
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

Sami camac bez icega je tezak oko 270kg dodajmo motor od 55kg i sada tu je kojekakva oprema neka bude jos eto 40kg sa rezervarom....ja 80....i ide super sve 5 iz 3/4 gasa do full primi u 6-7sec obrtaji u krajnost....problem dolazi sa jos jednom osobom znaci u prosijeku dodajmo jos 120 kg opreme...motor dise tek na full gasu na 3/4 mi znatno uspori...kao da mi fali hebenih 5 ks da sve bude prilagodjeno kako treba....elisa mi je 10 znaci broj manji od orig.. sto je dobro ali sa tom dodatnom prtljagom obrtaji vise neidu u full

silure

Citat: rj  u Rujan 09, 2014, 19:40:19
di nađe 35 ks  :toothy12:
pa makar 10ks vise minimum... a moze i vise na taj nacin sam mislio

TOMO

yamaha 30 ks vs skela cca 18 tona mala reklama za yamahu  :stripii:   
View My Video

TOMO

TOMO

maverick

:notworthy: ozbiljan motor ali i ozbiljan teret...koliko je to uopce upravljivo s tim motorm, predpostavljam da ste isli nizvodno

Rajo

Tomo , nadam se da si imao imax-a na sebi . Sa takvim nabijanjem gassa lako bi mogao na leđa u savu , sreća tvoja što lađa ima 18 t  :stripii:
Mislim da je putovao uzvodno  :eek:

Juzba

koliko se sjećam da je sa 10-kom išao nizvodno a sad ide uzvodno

i, koliko se može vidjeti, ide sasvim pristojno, jamaha je jamaha :occasion14:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.