yamaha

Autor Darko, Studeni 17, 2012, 00:08:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

TOMO

vozio je jedan dio kolega dok nismo vezali motor skoro nam je iskočio u zavoju onda smo ga vezali  kod cigana to je skela iz tišine i nju smo vozili na remont (nizvodno) problem je voziti sa puno gasa u zavoju ipak je to teret i površina sine Rajo nisam vozio stalno pun gas vozili smo u principu malo više od pola gasa ono je bilo samo demonstracija sile za  forum :stripii: nazad  uzvodno idemo sa 50 konjića isto yamaha :stripii: :stripii: :stripii:

Rajo

Korisno ti ovo novo radno mjesto , lako sa tuđim po tarabama tuć  :stripii: tak si i kuštrinog turiro pa je riknuo  :stripii: :stripii:

TOMO

dotićni gospodin je koristio moj motor a ne ja njegov jedino smo koristili njegov ćamac koji smo zajedno popravljali dok s  motorom nije bila takva situacija :006:

TOMO

Hunter

ode mi yamahita pod vodu  :BangHead::crybaby2:
kretenu koji je do pola puta izvuko camac na breg cu polomit sve prste na rukama.izvuko ga je vjerovatno da moze pecat kedere... :icon_scratch:
jel ko jos imo takvih veselja sa 4 taktnim motorom?

mossi

Hunteru samo je odnesi odmah u servis i biće ko nova!
Bitno je da ode ODMAH da ne rdja iznutra.

Problem je kad se potopi pod radnom temperaturom onda je ili za baciti ili za prodaju.

rj

Citat: Hunter  u Studeni 28, 2014, 17:48:27
kretenu koji je do pola puta izvuko camac na breg cu polomit sve prste na rukama.izvuko ga je vjerovatno da moze pecat kedere... :icon_scratch:

vozi odma kod  :red_indian: mi smo moju 15 ks4t   na vodi upalili ...mjenjaš filter ulja i ulje u motoru ali kako mossi kaže u roku ODMA ...stubline su gus i odma hrđa
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Slaven

Citat: Hunter  u Studeni 28, 2014, 17:48:27

joj joj, muko moja, mjenjaj taj čemac pod hitno, šteta tog motora, gori si od mene :no:

Batica

Takve treba polomiti.

silure

Samo po tamburi....drukcije ne vrijedi

Hunter

vec veselo zuji,juce ju majstor preslozio.da Slavene,mjenjam camac kad skupim para za neki razbijeni al registrirani plasticni.(kako stvari stoje uspjecu skupit za nekih 5 godina  :BangHead:)

maverick

Provozaj se sat dva vremena i opet izmjeni ulje...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Hunter

majstor ga je sredio,protero i kaze da je ki novi...sedi i vozi.

maverick

I još jednom nakon kojeg sata promjeni ulje...to mozeš i sam...kostati ce te koju kunu....a vidjeces je li ima još kakve bjeline u ulju
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TOMO

sunce ti jbm kak to ideeeeeeeee :eek: :eek: :eek:
View My Video