Tohatsu 2015

Autor maverick, Svibanj 16, 2015, 16:08:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 9 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Nazalost na nekim slikama se provukao i pokoji šupak... :stripii: ali nije mi se dalo zatamnjivati ružne njuške  :stripii: Inace sve u svemu lijepo se proveli...Koliko znam kod nas ovakvih dogadjanja nije ni bilo tako često i nadam se da ce se ovakve stvari dogadjati češće i od ostalih brandova  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

miha

mislim da je ovo bila hvale vrijedna prezentacija ..pohvale organizatorima i učesnicima (vlasnicima izrađenih čamaca)bilo bi dobro nastaviti sa sličnim akcijama ima tu prostora za različite teme iz pecaroškog i nautičkog života.... :clap2:

Rap

pa i za malo tržište se treba borit,konkurencija je velika

maverick

Upravo tako, zanimljiv vid druzenja...ipak i ja koji provozam dosta motora , volim pogledati neki model detaljnije koji nisam vidio...pa tek isprobati na vodi...Malo osjetiti pod rukom kako to doista radi...lijepo je..čekamo i yamahe i e tec...mozda nas jos netko od njih ugosti na ovakav način

Rap

Nisam se vozao ali sam promatrao i pogledao ponajviše onaj od 50.U tom điru sam.Falilo mi je samo više angažmana organizatora (onih iz Rijeke ili odakle su već,ne Brstila koji je non stop bio u điru) da daju koji info više dok se promatra i obilazi oko onih na brodu.Inače,rijetko gdje sam i čuo ako sam uopće i čuo da ima ovakvo prezentiranje uz vožnju.

rj

prezentacija je novitet na našim prostorima ...bilo je zanimljivo i svako je mogao nač nešto za sebe ...tohatsu me nije iznenadio ...godinam imam visoko mišljenje o tim motorima

p.s. brstilo ne samo da je dobar majstor več radi i dobro vino :pije:  :ok:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

kobac

Citat: rj  u Travanj 24, 2016, 06:59:13
prezentacija je novitet na našim prostorima ...bilo je zanimljivo i svako je mogao nač nešto za sebe ...tohatsu me nije iznenadio ...godinam imam visoko mišljenje o tim motorima

p.s. brstilo ne samo da je dobar majstor več radi i dobro vino :pije:  :ok:

ništa bez tebe..
baš sam se pitao gdje si ti u toj priči...
a nisi se uslikao ovaj puta...mora da je kum u to umiješan... :stripii: :stripii: :stripii:
a tamo di ima  :pije: mora da si i ti... :stripii: :stripii: :stripii:

rj

kobac

Kugla

Kobac je sve pratio sa sigurne i tajne lokacije  :takoje:

yopatami1

Posle isprobavanja, kakvi su utisci o motorima?
Neki detalj? Preporuka?

rj

teško je dat zakljućak na testu od par sati ....prijašnja iskustva mi govore da se radi o odličnim motorima ...ova prezentacija je to samo potvrdila

Batica

....

Koje su dimenzije belog alu camca i kako se ponasao na testiranju?

Poslato sa fiksnog uz pomoc Tapatoka

rj

mislim da je 5m ...taban 120cm gore je bio tohatsu 9,8 glisira ga bez problema ...cjena 20000kn ...majstor Kala iz VU