Tohatsu 2015

Autor maverick, Svibanj 16, 2015, 16:08:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Ja sam probao staviti i nije funkcioniralo... :uf: a i Ćava me ubjedio da ovaj obrtomjer ne ide na tri cilindra...bio lijen pa ga poslusao  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Pa da .. lepo piše i uputsvu: uredjaj je kompatibilan sa VEĆINOM 2 i 4 taktnih motora.

TOHATSU spada u komplikovaniju uslovnu manjinu ...  :uf:

Meni uopšte nije jasno kako može da pokazuje tačan broj obrtaja na potpuno nelogičnom mestu?!  :violent1: :glasses9:

maverick

Ja sam stavio neki koji sam imao...i na njemu ne pokazuje dobro...sad sam narucio novi....pa cu njega montirati...a slikaj kad budes u prilici izblizeg da vidim gdje ti daje impuls
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Radi li kod Darka?

maverick

Da, ali on je kupio obrtomjer kod Brstila, a ja sam imao neki od yamahe i probao sam se provuci za milju kuna manje... :stripii: Ali jbg na čamcu nema klošarenja...ili kupiš ili ne kupiš ono što treba...sva polovična riješenja su kratkotrajna....Tako da narucio sam novi pa c na prvom servisu to zamjeniti  :ok:

Rap

Znam i sam,ili kako treba ili ces ipak doci nakon isprobavanja na ono kako je trebalo biti

mossi

Citat: maverick  u Svibanj 27, 2016, 12:19:11
Da, ali on je kupio obrtomjer kod Brstila, a ja sam imao neki od yamahe i probao sam se provuci za milju kuna manje... :stripii: Ali jbg na čamcu nema klošarenja...ili kupiš ili ne kupiš ono što treba...sva polovična riješenja su kratkotrajna....Tako da narucio sam novi pa c na prvom servisu to zamjeniti  :ok:

Ovaj bi trebao raditi i na 3cilindra 4 takta. cena 19 USD  :icon_thumright:

pronadjite ga ovde http://www.aliexpress.com/wholesale?site=glo&g=y&SearchText=tachometer&page=3&initiative_id=AS_20160527061714&shipCountry=SRB&needQuery=n

maverick

Danas sam odvezao tošu na servis...19 radnih sati...za vikend sam bio na Dunavu...vadio mu mast putem...moj stil pecanja, vozanja, kupanja...sadrzi puno brzih sprinteva od mjesta do mjesta...nesto voznje u ekonomiku, nesto voznje u leru kad se navecer pustam od ćoška do ćoška . Za te radne sate do sad sam potrosio 51 litru goriva.....pa se računajte koliko trosi i kolika je razlika u odnosu na ove ili one motore  :ok:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

rj

puno lera (što je i normalno) pa odatle tako nizak prosjek
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

šajzika

On kak je krenuo 200 300 sati negine u prvoj god
A kuka kako nema vremena
Audentes fortuna iuvat

mossi

Nije ti bas neka potrposnja..  :stripii: :stripii:

U prvih x sati si bio na do 2000 obrtaja i tada si trosio oko litru goriva, posle si imao kombinovane voznje.
Sve u svemu prosek je ispod 3l po moto satu.

Vise me interesuje potrosnja posle reseta tj naredni pecaroski vikend.
Moto sati / kilometri / litre / prosecna brzina.

Sve u svemu  :ok: :hi:

mossi

Jesi narucio novi merac obrtaja?

rj

meni je prije par dana rekao da mu manje troši od yamahe na istoj relaciji
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Vozio sam motor u leru jedno pol sata..i to prvih....ovo je moje pecanje i s yamahom 30 u istom rezimu sam bio na 5 litara. Za vikend bio na dunavu...112 km...sto full gas sto 90 posto...tako vozim...17,6 litara. Ima poprilicna razlika u odnosu na ostale. Da ne bude da nesto hvalim navescu i cijenu nultog servisa s quick silverovim uljem i orginalnim dijelovima za slijedecu godinu jamstva bez obzira na broj radnih sati sam platio 518 kn...ovo je cisto da imamo podatke sta koliko kosta.