Tohatsu 2015

Autor maverick, Svibanj 16, 2015, 16:08:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Da idem ga odvesti u Vukovar i deremo do Miholjca i nazad do Osijeka  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Ma ja već vidim Maverika kako je upalio Reflektor i vozi noćnu smjenu da bude ujutro motor razrađen za trku :takoje:

Žorž

Citat: maverick  u Ožujak 01, 2016, 18:20:20
Da idem ga odvesti u Vukovar i deremo do Miholjca i nazad do Osijeka  :stripii:
:stripii: Taman,a onda ako nebude dovoljno da ih sve opeglaš,imam malu bocu nitra,super se spakuje da se nevidi al' moraš ozbiljnu opkladu da sklopiš(nov motor) i napravimo okupljanje sa sve animatorkama,pa kom opanci kom obojci   :rofl2:  :rofl2:  :stripii: :stripii:

šajzika

Nego kad smo vec na temi.
Posto znate kolko vec trosi shark sa yamahom 30 i kako ide , sta mislite hoce li biti razlike u potrosnji i brzini??
Audentes fortuna iuvat

maverick

Jednom davno kad se povela rasprava oko brzine čamaca, tad smo jos bili aktivni na Vukovima....čas posla su pale ozbiljne opklade i počele su pripreme. Nakon dva tjedna sam bio rastavio cijeli čamac, skinio svaku bitvu, svaki vijak koji nije bio neopodan da se čamac raspadne  :stripii: Otisao na sportski aerodrom, kupio 2 litre avionskog goriva , ispustio pola ulja iz pete...i pobjedio Ćavu za dva metra  :stripii:  :stripii: Znaci danas kad sam malo stariji...nisam nista pametniji ....samo ako je dobra opklada u pitanju  :stripii: Evo sjecam se kao dan danas da je bilo a vec je proslo pet godina  :stripii:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Citat: šajzika  u Ožujak 01, 2016, 19:40:48
Nego kad smo vec na temi.
Posto znate kolko vec trosi shark sa yamahom 30 i kako ide , sta mislite hoce li biti razlike u potrosnji i brzini??
Mislim da nece biti neke prevelike razlike...tohatsu trosi u WOT-u 10,4 yamaha 11....tako da....očekujem kilometar dva brze i nista vise....

šajzika

U principu novi motor i dugogodišnja garancija.
Audentes fortuna iuvat

maverick

U principu da, novi motor s nula radnih sati...pet godina garancije...mada ovo mi je 6-ti motor a čamac je peta godina  :stripii:

šajzika

A dobro. Ti si ekstreman.  Al mislim da ti je ovo dugorocno
Audentes fortuna iuvat

Kugla

Susjed čestitke na novoj pili i neka te lijepo i dugi služi!  :occasion14:

Žorž

Neću više ni probati da se našalim sa vama,keve mi(avionsko gorivo,olakšavanje čamca i motora),dobro nisi još na dijetu otišo pre trke,lepo kaže Pajda nekrstite se  vi ba¶ na svakom ćošku  :notworthy: :notworthy:   :rofl2:  :stripii:

maverick

A za sad, zbog poslovnih obveza i privatnih situacija čamac nece u vodu bar do prvog maja, ali i danas sam izabrao kacigu  :stripii: pa se od 01.06 krece na Dunav svaki vikend ...osim motora ide i novi sonar...i nesto noviteta na čamac tako da ce biti olaksan boravak i po svim losijim uvjetima koji mi smetaju, narucen je i onaj mali uredjaj koji ce da tera komarce non stop...itd itd  :stripii:
A žorž...nije zahebancija...4 dana prije utrke sam samo pio vodu i jeo neke kekse...3 kg skinio  :stripii:  :stripii:

Darko

a mogao si i bradu obrijat za više aerodinamike  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Žorž

Rap

Koji je to kod njega čamac i motor bio?