Tohatsu 2015

Autor maverick, Svibanj 16, 2015, 16:08:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Ne bi se ja čudio da si takav puknit otišo do bolnice na klistriranje i pio čajeve za čišćenje crijeva :rofl2:

Darko

maverick je imao al sa selvom 30ks , a ćava je imao neki fisherman sa tohatsu 30 ks , oba motora su 2t  :hi:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Rap

Da nije imo imaxa bio bi za još dvije dužine brži  :icon_biggrin:

Dobro je išao taj fišerman sa 30 2T

rj

ideja za manje ulja u peti je moja  :clap2:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Pa da onda sam motor morao prodati nakon dva mjeseca od utrke  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Šta ti Maveriče visiš na forumu? Ajde peglaj na vodu i ulaufavaj makinu,već si mogo ulaufat da si se noćas voziko a ne spavao :ok:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TonyC

Citat: Rap  u Ožujak 01, 2016, 20:42:56
Da nije imo imaxa bio bi za još dvije dužine brži  :icon_biggrin:

Dobro je išao taj fišerman sa 30 2T

Išao je ko strela , ja krkan imao i rezerno sidro i svakakva sr...a  :BangHead: a on olakšan ko pero .
Al vidi se na 18 sec. da ga počinjem peglat  :stripii: :stripii:   to je , ja mislim , jedan od glavnih razloga što je sad kupio Tohatsu !  :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

Rap

Sjećaš li se koliko je bio težak sam čamac?

TonyC

Neznam , preko 200 kg sigurno .

Rap

Trebo si ispustit kompetno ulje u peti  :stripii:

zvona

I skinit zaštitnu plastiku od konzole znaš koji otpor to stvara  :toothy9: 

Rap

Ovaj će biti sporiji,vidiš koliku kapu ima  :eek:

:stripii:

maverick

Motor je okacen i spojen. Vuce nezdravu vodu i morace ici dole 2 cm....pa cemo sutra krenuti u nove zahvate urezivanja i nastimavanja..

mossi