Tohatsu 2015

Autor maverick, Svibanj 16, 2015, 16:08:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

rj

Citat: jura  u Ožujak 06, 2016, 23:32:32
Kada kupite original motore kao Mercury ili Yamaha a ne kopiju onda moyemo razgovarat  :pottytrain2: . RJ sjedi kec, kad budez imao camac ukljuci se u raspravu  :stripii:

neznanje je majka gluposti ....
Tohatsu je najstariji proizvođač motora za čamce i brodove
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

jura

Dali ste se toga sjetili sami ili vam je i to objasnio  :red_indian:  :stripii:

rj

ništ  :red_indian: nije objašnjavo  :no: recimo Tohatsu ima neuporedivo bolji sistem hlađenja od yamahe....Mercury je kopirani Tohatsu odnosno Mercury ..Mariner su brend za Tohatsu motor

TonyC

Ibro , Rj -   sjedi kec .    :stripii:
Nije pitanje proizvodnje , vec tehnologije . Suzuki je prvi izbacio efi , merkury prihvatio a tohatsu kopirao merkury.
Skoro do zadnjeg sarafa .

:rofl2:

TonyC

Kad mi ponestane djelova , nije problem , male gedore i u goste  :stripii:

Žorž

:stripii: Jura nemoj tako po Tohiju,to je valda jedini Japanac koji se do šrafa pravi u Japanu,a i koriste ga  mnoge vojske i razne morske službe,upravo zbog kvaliteta i pouzdanosti.Mada ako bude trke,biće to vrlo tesno,pa makar vadili ulje iz pete :stripii:,a nije ni bitno koje koga kopirao,sve su to dobri motori al' Toša je Toša :rofl2:

miha

u hrvata je NAJ BITNIJE   wv golf i pasat ,a onda i Yamaha ...a sve ostalo je greška ...    :uf:

Batica

Tohatsu proizvodi delove za Yamahu i Hondu, pre svega blok motora i sve ostale delove vezane za motor. A gde je Yamaha tu je i Mercury. Jer dele iste delove.

rj

Citat: TonyC  u Ožujak 07, 2016, 07:59:24
Nije pitanje proizvodnje , vec tehnologije . Suzuki je prvi izbacio efi , merkury prihvatio a tohatsu kopirao merkury.

ko prića o efi motorima  :sha: malo si se pogubio kadsi skonto da tvoj mercury radi tohatsu  :stripii:
napusti učionicu ...nisi ni za kec  :no:

rj

Citat: maverick  u Ožujak 06, 2016, 15:25:47
Citat: rj  u Ožujak 02, 2016, 19:41:12
nemože drukčije spustit ...mora zrcalo snizit ...nije mali posao

Nadam se da ces biti zadovoljan

dobar  :ok:

jura

Zorz nemam ja nista protiv Tohatsua ,ja samo nevolim ove sto su ih kupili i prodanu dusu koja se klela u Yamahu

Žorž

Batica

Mislim da tu nema ljubavi.
Ja koristim E tek i jako zadovoljan.
Ali sutra ako na sajmu za istu cenu mogu da kupim Mercury 40ks 5 god garancije normalno da cu kupiti.

TonyC

Citat: rj  u Ožujak 07, 2016, 08:34:08
Citat: TonyC  u Ožujak 07, 2016, 07:59:24

ko prića o efi motorima  :sha: malo si se pogubio kadsi skonto da tvoj mercury radi tohatsu  :stripii:
napusti učionicu ...nisi ni za kec  :no:

:stripii: :stripii:  Pa mi pričamo ,  :red_indian: motor je EFI  koji je izbačen na tržište tek ove godine , moj je 2011 god. i u ŽICU su isti !
To da ih pravi Nissan ( Tohatsu ) to znamo još od prvog razreda !      :rofl2:

pajdo77

Zanima me jeste li pri kupovini motora imali izbor tj.jel bilo u ponudi više vrsta elisa,mislim onaj sistem brzinske,teretne ili kako se već to stručno kaže.