Tohatsu 2015

Autor maverick, Svibanj 16, 2015, 16:08:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Da...brstilo ima nekoliko pa si biramo kako kome za koji camac. Cak mislim da to nema veze s tohatsuom vec je majstor napunio skladiste pa se moze uzeti elisa koju hoces. A jura..a koga ces ti tako mator da volis osim nas  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Žorž

:stripii: pa valda one babe do 35

pajdo77

Babe do 35...al godina radnog staža :rofl2:

maverick

Aaaaa da vidis kakva baba sminka Juru....da vidis i da umres...ne bi ti bilo zao  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

rj

Citat: TonyC  u Ožujak 07, 2016, 11:06:36
Citat: rj  u Ožujak 07, 2016, 08:34:08
Citat: TonyC  u Ožujak 07, 2016, 07:59:24
Ibro , Rj -   sjedi kec .    :stripii:
Nije pitanje proizvodnje , vec tehnologije . Suzuki je prvi izbacio efi , merkury prihvatio a tohatsu kopirao merkury.
Skoro do zadnjeg sarafa .

:rofl2:

ko prića o efi motorima  :sha: malo si se pogubio kadsi skonto da tvoj mercury radi tohatsu  :stripii:
napusti učionicu ...nisi ni za kec  :no:

:stripii: :stripii:  Pa mi pričamo ,  :red_indian: motor je EFI  koji je izbačen na tržište tek ove godine , moj je 2011 god. i u ŽICU su isti !
To da ih pravi Nissan ( Tohatsu ) to znamo još od prvog razreda !      :rofl2:

opet tipkaš gluposti ---napusti nastavu ...efi motor tohatsu ima odvno mislim prije yamahe ...nism siguran
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Darko

rj pa jel vidiš da su jura i ćavo ljubomorni jer imaju kopije a ne original motore  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

jura

Klošari elisa je narucena, materijal je tajna krvi cu vam se napiti  :pirate:

Darko

:stripii: :stripii: , jedino da staviš 40ks , a kapu od 30  :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Rap

Citat: Batica  u Ožujak 07, 2016, 10:48:20
Mislim da tu nema ljubavi.
Ja koristim E tek i jako zadovoljan.
Ali sutra ako na sajmu za istu cenu mogu da kupim Mercury 40ks 5 god garancije normalno da cu kupiti.
U usporedbi s kojim?
Ako je e tec,onda je e tec jeftiniji  :hi:

TonyC

Citat: rj  u Ožujak 07, 2016, 12:16:52
Citat: TonyC  u Ožujak 07, 2016, 11:06:36
Citat: rj  u Ožujak 07, 2016, 08:34:08
Nije pitanje proizvodnje , vec tehnologije . Suzuki je prvi izbacio efi , merkury prihvatio a tohatsu kopirao merkury.

ko prića o efi motorima  :sha: malo si se pogubio kadsi skonto da tvoj mercury radi tohatsu  :stripii:
napusti učionicu ...nisi ni za kec  :no:

:stripii: :stripii:  Pa mi pričamo ,  :red_indian: motor je EFI  koji je izbačen na tržište tek ove godine , moj je 2011 god. i u ŽICU su isti !
To da ih pravi Nissan ( Tohatsu ) to znamo još od prvog razreda !      :rofl2:

opet tipkaš gluposti ---napusti nastavu ...efi motor tohatsu ima odvno mislim prije yamahe ...nism siguran
Sjedi dva keca , tohatsu je razvio tldi tehnologiju za motore 40 i iznad . Ta tehnologija nije ista kao efi . Efi su pokupili od mercurya i postoji samo za tohatsu 25 i 30 ks . Efi je direk. ubrizgavanje ali s i bez akumulatora , odnosno s POTEZNICOM . Dok je tldi , direkt ubrizgavanje s akumulatorom , nemoze bez akumulatora.

ibro dirka

Eee je da efi prvi suzuki izbacio, znam ja jednog pecaroša koji prodaje 20 ks 4 t kao nov star par mjeseci... :stripii:

Rap

Tohatsu TLDI serija 2T sa direktnim ubrizgavanjem

Tohatsu EFI 4T serija motora

ali to je ipak samo Tohatsu  :thefinger:

maverick

Alo...dok mačke nema miševi kolo vode  :stripii:

rj

ja sam digao ruke ...ne vredi  :no:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom