Tohatsu 2015

Autor maverick, Svibanj 16, 2015, 16:08:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ibro dirka

Za Suzukija je taj servis izmjene ulja na 20 sati rada...treba provjeriti u knjižici kad je za tohija...

maverick

Isto 20 sati ili tri mjeseca....a na deset ide na punu snagu...evo jedan večernji ispred garaze...

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ibro dirka

Baš prede, još kad je u vodi ne čuje se u leru...

TonyC

Baš mi je drago što je i Buhin kupio Tohatsu , tolko je pljuvo po mom dok sam ga imo da sam mislio da spava sa Yamahom .  :stripii: :stripii:

Žorž

:red_indian: bogami ovaj motorin štrika ko'besan :icon_thumright: koji je to fazon sa ključem?

maverick

:stripii: A stari se, mijenja se...vidices za koju godinu kad kupi i auto Nissan  :stripii: :stripii: a kljucem mjenjas broj okretaja u leru..850, 950 i 1050  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

baka

Citat: maverick  u Ožujak 08, 2016, 21:23:58
Isto 20 sati ili tri mjeseca....a na deset ide na punu snagu...evo jedan večernji ispred garaze...

Ovaj kao da radi na 3 cilindra! :stripii:
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

Rap

Citat: maverick  u Ožujak 08, 2016, 21:52:39
:stripii: A stari se, mijenja se...vidices za koju godinu kad kupi i auto Nissan  :stripii: :stripii: a kljucem mjenjas broj okretaja u leru..850, 950 i 1050  :ok:
Šta fali GTR-u  :icon_biggrin:

maverick

Baka  :uf: Rap...nista ne fali samo do sad nije bio takav trend  :stripii:

ibro dirka

I ovaj skyline smeće teško

mossi

Nissan to je Tohatsu ako sam dobro razumeo?!  :uf: :stripii: :BangHead: :BangHead: :BangHead:

maverick

Ne, Tohatsu je Nissanov proizvod  :ok:  :stripii:

ljuska

u Hrvatskoj bi najsretniji bili kad bi volkswagen imao van brodske motore ali za mene japanci su zakon :headbang:

Harley

Living your dreams, do not dream the life