Tohatsu 2015

Autor maverick, Svibanj 16, 2015, 16:08:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

pajdo77

Nema šta,stvarno je krasan motor :takoje:,sad lagano u čamac pa polako ulaufavanje. Na koje plovilo ide makina?

maverick

Lalo, nasmijao si me do suza  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mudri

grga

al nas uveseljavaju ti motorini ,gori smo od djece  :stripii:

Rap

Pali ga lalo da uvati tih 15 sati probe  :toothy9:

maverick

Moja žena kaže: Što moj Marijo stariji sve skuplje igračke  :stripii: :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

grga

šta ćeš ti tek koštat za desetak godina  :toothy9:

somborski lala

Citat: pajdo77  u Ožujak 30, 2016, 17:54:19
Nema šta,stvarno je krasan motor :takoje:,sad lagano u čamac pa polako ulaufavanje. Na koje plovilo ide makina?
biće namontiran na A-plast dunas lux
a što se tiče videa, rekla žena da sam "perverzan"  :whip2:

pajdo77

Lalo nek sad ona kaže šta hoće,bitno da je makina kod kuće :ok:

Rap

Citat: mossi  u Ožujak 09, 2016, 22:31:50
Nissan to je Tohatsu ako sam dobro razumeo?!  :uf: :stripii: :BangHead: :BangHead: :BangHead:
Nissan Marine began their North American operations in 1984 in Memphis, Tennessee as a division of Nissan Industrial Equipment Co. Over the next 6 years, the Marine Division experienced explosive growth and in 1991 Nissan Marine was separated from Nissan Industrial Equipment into a standalone company. Nissan Marine then moved their headquarters to Dallas, Texas. In the U.S., Nissan Marine is one name underwhich Tohatsu outboards are sold. In late 2014 Nissan Marine discontinued production of outboards worldwide.

dolar

Čestitke, i dugo i dobro te služio...sječam se kad sam svoga dovezao...
Nitko taj osječaj ne može platiti..
MAŠTA, ČINI SVAŠTA

maverick

A hebe me sto je jos u dvoristu...čim spustim u vodu ...bice brm brm  :stripii:

dolar

Ima dana, kao i ja što sam sve završio, čamac 100% spreman, novi sonar namontiran već mjesec dana, vrijeme ok, a ja još u dvorištu...
Strpljen, spašen...vjerujem da ču se ovaj tjedan barem jedan dan otići do Aljmaša provozati da vidim kako fercera sonar (treba sad tu puno učiti, da polovim sve finte) :headbang:
MAŠTA, ČINI SVAŠTA