izrada aluminijskog čamca SIMBA

Autor simba, Prosinac 16, 2012, 14:23:09

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Darko

imam primus 17 , dok sam bio na Elanu stalno sam razmišljao o aluminijskom čamcu , onda primusa našao neplanirano i za sada sam miran :alas:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

simba

...i evo konačno dočekao i taj dan...

Grof

Simba čamac je fantastičan, ali mene zanima da li si spreman odraditi i za neku proviziju sličan čamac? Ja imam problem što niti znam variti niti imam prostora gdje bi to radio. Za materijal sam već našao šnjuru gdje bi mogao povoljnije nabaviti ali trebam majstora i prostor.
Tu je brate odmah iza panja

simba

jura

Simba di ideš ovako šta reči ti više nećeš pecat nego pomagat, za sad imaš tri za pomoć pa molim te požuri :toothy9: :hello2:

simba

Ako se netko odluči, znam majstora za varenje,ima komplet aparaturu i nije preskup

grga

koliko izađe love varenje čamca dimenzija kao tvoj ,ako ti je poznato, vjerujem da nas više kalkuliše  materijal plus majstor itd :toothy10:

simba

Citat: grga  u Prosinac 22, 2012, 20:50:23
koliko izađe love varenje čamca dimenzija kao tvoj ,ako ti je poznato, vjerujem da nas više kalkuliše  materijal plus majstor itd :toothy10:
Napisao sam da me čamac izašao komplet na vodu 12000 kn,a tu računam baš sve(jedno je gol čamac kad ga kupiš u trgovini).Varenje ,odnosno ruke sam platio 1500 kn s tim da znam čovjeka,materijal nekih 7000 kn.
E sad sve zavisi kakav čamac želiš:brz,lagan za varaličarenje i mjenjanje pozicija ili nešto stabilnije i veće za pecanje.Ja sam odabrao ovo drugo pa sam radio i veliku palubu i duplo dno što dosta otežava čamac i poskupljuje cijelu stvar( od količine materijala do jačeg motora).

grga

cijena je više nego korektna ako kad budem trebao usluge majstora ČUJEMO SE

jura

Danas sam malo bacio oko na čamac, stvarno je ok samo simba gadno si se istrošio na onaj meredov u čamcu :toothy2:

simba

maverick

jura tko di dopusta da njuskas po nasem selu  :laughing7:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Jura smiješ njuškati heheeh to ipak sve spada pod moje selo a ne mavericovo zar ne susjed?

jura

Kugla hvala :thumbsup:,  maverick nemoj da uvodim propusnicu za grad :evil6:

maverick

ja sam tu ipak dosljak a tko je u vecem selu rijesite ti i jura  :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"