osjecki kolektor

Autor maverick, Lipanj 06, 2015, 19:24:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šime

šime

kobac

gamad-strašno mi je sumnjivo što neće doći nitko od novinara
a da ima netko od govnara političara nekakav skup svi bi se novinari sjatili i tražili exluzivu  i mjesto glasnogovornika

dravski pecaros

pozovite provjereno dolaze sigurno..a ovi šarani koliko vidim ljepi komada zaplako bi od tuge  :BangHead:

ibro dirka

Tuga i jad...evo ja postavio video na Green peace international sa porukom gdje se to događa i upitom kako stati tome na kraj...

šime

Da baš da eksplodiraš od muke , Galović i ja nabrojali smo onako na površini koliko smo uspijeli vidjeti 30-ak matica , a voda je odnijela stotinjak , a u kolektoru koji je dugačak cca 120m ostalo je matica još jako puno ,toliko da ih je bilo i jutros.
   A danas popodne otvorili su do kraja prepreke i kako je voda pala više nema niti jedine uginule matice šarana. Evo fotografija od dana poslije njihovog ispiranja kolektora.

šime

dravski pecaros

uh nemoj sliko više stavljati dođe mi da vešam na vrbe odgovorne  :boxing:  :pain10:  :violent1:

Kugla

Eto nije me prijatelj slagao kad je na moj poziv rekao, ne brini, Glas Slavonije će to popratiti, i eto bio je u pravu  :ok:
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

maverick

Ovdje jedino treba skinuti kapu majstoru Šimetu koji se toliko angažirao oko cijelog problema... :notworthy:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šime

Ako sami ne čuvamo ovu prekrasnu prirodnu blagodat , tko će ju sačuvati ?????

šime

ibro dirka

Evo odgovora koji je uslijedio na moje mailove svima redom po ministarstvima ...

Poštovani g. Ibriks,

Možete li molim Vas biti precizniji o kojoj se lokaciji radi?

Naime, važno nam je znati da li se radi o zaštićenom području prirode ili ne, obzirom da Inspekcija zaštite prirode postupa u slučaju ako se radi o zaštićenom području.

Što se tiče zaštićenih vrsta riba, šaran i tolstolobik to nisu.

Lijep pozdrav,

Krešimir Ilić 

pajdo77

eto to znači da jedino mi pecaroši štitimo određene vrste riba kroz poštivanje lovostaja.