osjecki kolektor

Autor maverick, Lipanj 06, 2015, 19:24:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šime

ibro dirka

Pa ovo je nešto prekrasno !!!  :BangHead:  :BangHead:  :BangHead:

kobac

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kobac

sad radi, a nije prije?????????

šime

Evo malo i fotografije , koja zorno prikazuje svakodnevno od 0-24 sata ide u Dravu bez ikakvog pročiščavanja.

pajdo77

Sada će nakon ove kiše te oborinske vode još dodatno isprati zaostale masnoće koje će rokniti na kolektor. U doljnjem gradu kod riječne flotile nisu se maknuli 50 metara sa postavljanjem novih cijevi već tri mjeseca. otkopali pa zakopali,nešto valjda ne štima a trebali bi doći cjelom donjogradskom šetnicom od krčme Javor pa do flotile. Išlo bi to brzo samo nikako da krenu,neznam zašto su radovi zapeli,možda se boje raskopati bent a onda dođe Drava i eto nam poplave. Nisam upućen ali uglavnom radovi se izvode na kapaljku.

kobac

Bas sam to htio reci, prosle godine je voda probila na jednom ili dva mjesta pa su ronioci postavljali nekakvu foliju i onda na to vrece da ne curi, a sad ako sve raskopaju ima da voda probije na svevstrane, samo treba cekat veliku vodu pa cemo vidjeti koga ce se okrivljavati

pajdo77

To je kod mene u ulici, nije napravljeno od početka kako treba i voda izbija na šahtove u samoj ulici jer nema gdje. Kod svakog povišenog vodostaja ista pjesma, zabrinuti gradski oci dođu na bent,malo se slikaju obećavši pri tome brda i doline i onda ih nema do sljedećeg potopa a voda i dalje nema gdje nego ljudima pod kuće. Da slučajno koji glavonja tu stanuje drugi dan bi ne popravili odvodnju nego podigli branu.

kobac

Pa jedno vam preostaje da postavite satore ko branitelji u zg i strajk
Nema ti tu pomoci, ja mislim da ce zbog kopanja kod novog velikog porasta kao sto je bio taj zadnji voda pustati kroaz bent a ovo sa sahtovima je prica za sebe

pajdo77

Bent je godinama zanemarivan i ništa nije rađeno na njegovoj sanaciji a sada bi na pola te naše šetnice trebali iskopati kanal i njega postaviti cijevi za kolektor i to ponovo zatrpati i dovesti u prvobitno stanje. Svatko zna koliko vremena treba da se ta zemlja "secuje",badava natrpati odmah na zemlu kubike betona kada će zemlja sjesti dolje i beton iznad pucati a da ne pričam da će drava pronaći i najmanju pukotinu u bentu a kada voda krene onda je kasno. Imamo primjer pucanja benta u posavini,nećemo ni mi puno bolje proći. Neće to biti toliko silovita navala jer je tamo bio zemljani nasip ali to nije ni bitno jer će plivati dobar dio doljnjeg grada. Da europska unija ne daje lovu za poboljšanje te infrastrukture  ma ne bi ovi naši zakopali ašov još sto godina a narod neka se davi i pliva u fekalijama.

kobac

Zato i velim , vrijeme ce biti pravi pokazatelj, a jos ako taj posao ne radi neka prava firma bit ce napravljeno ko kur...,a rodjo uzeo pare...

pajdo77

Ne znam gdje koji odvod vodi od kada traju radovi u donjem gradu ali jučer i danas sam upecao minimum 50 gaza u rini tu kod mene. Baš svaki put ako vodim varalicu po dnu izvučem gazu,dakle medicinski odpad vjerovatno curi tu kod tranzita ispod bolnice ili negdje ispred mene čim ga ja pecam. Ne vjerujem da je na dnu gaza godinama a da nije istrunila.Uglavnom gadi mi se ići na vodu..odvratno.

maverick

Prošle godine u tvojoj blizni u punom gasu dok sam jurio na dunav...opalim u nesto i motor se ugasi...dignem petu kad imam sto i vidit...zapetljao se zenski grudnjak za elisu...i napolao istopio....sat i pol vremena sam ga skidao nozem i odvijačem da mogu krenuti...pogledavajuci sve okolo da se nece pojaviti vlasnica gore navedenog grudnjaka  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ibro dirka

Hahahaha mora da je vlasnica bila jako vruća kad se otopio... :stripii: