Zabrana ribolova uz područje JU "Kopački rit"

Autor šime, Rujan 25, 2015, 16:24:15

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

rj

svaki ribićki čamac policija na Kovač foku zaustavlja i vraća nazad ....
šta je to več zabrana plovidbe  :sha:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

rj

evo iz prve ruke sad sam zvao djelatnika MUPa koji radi na plovilu ....ne može se u park čamcem

kobac

kobac

Nemozes u kovač fok, renovo, hulovo itd ali ploviti Dunavom možeš, ponavljam ploviti ne riboloviti
To je jednu narodni plovni put a zabrane plovidbe nema...
Taj koji ti je rekao brka pojmove ili nezna svoj posao...

rj

sa radnog mjesta policajca koji upravo radi na plovilu....
caka je u zabrani za SVE aktivnosti na području parka prirode to znači i plovidba ....
informiraj se prije nego se upustiš u raspravu ...
hvala... :takoje:

kobac

Pardon- htjedoh napisati jednu narodni
I na sigu nesmijes ali smiješ proći, jel tako i tko je stavio zabranu za sigu????

kobac

Ljudi nisu normalni, to je medjunarodni plovni put..
Pitaj tog policajca kako misli Vuković zabraniti plovidbu Dunavom, hoće on izcrtati granicu i reći tu je hrvatska tu nesmijete ploviti a ovo preko je Srbija tu mozete...

maverick

Ajd da vam olašam, uvedena je zabrana ribolova...ali pošto policija nece bas sad svakog zaustavljati i pitati da li je dosao turisticki...jer nisu ni oni ovce i vise manje poznaju sva plovila i pecaroše koji dolaze....ne dozvoljavaju prolazak uzvodno...zaustavljaju i vracaju nazad tih par entuzijasta....vise manje velika vecina je dobro upucena i uopce nije neka navala na taj dio.....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

jedna patrola je na  ulazu u park a druga na izlasku i nema plovidbe čamcima ...izričita zapovjed zaustavljanja i vračanja čamaca ...
šta te to čudi RH je to ...
jel su uzimali mirovine RVI ako odeš u zatvor (kasnije lova vračena)
jel su plicajci godinama radili besplatno prekovremeno (lova isplačena sudskom odlukom)...
da ne nabrajam bisere domače proizvodnje
zadnji.... zatvaranje međ. graničnih prelaza

kobac

Po toj logici zabranu plovidbe imaju sva plovila i brodovi s barzama ili mozda veli da se odnosi samo na camce, pa onda ni policija nesmije ploviti,
Mislim da je zabrana uvedena radi devastacije, posebice ribljeg fonda a ne radi nečega za što inspektor nema ovlasti i zanima me kakvu bi ti netko kaznu trebao pisati ako si u plovidbi tj u prolasku???
Ha možda se ja ne kuzim, neznam...

maverick

Ocito se ne kuzis....jedan covjek i jedna rijec...protumacena kao usmena zabrana ima ove sad rezultate...a to sto smo mi ne organizirani, nemamo zajednicu , nemamo glasnogovornika koji bih ih priupitao na osnvu cega i kako....da nam jedan politicar treba obecati nesto da bi dobio par glasova....ma sramota sve skupa ali djabe se jediš  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

nećeš imat priliku bit u prolasku ..ide ti kazna za ometanje službene osobe u obavljanju dužnosti ...jel da bi plovio moraš se oglušit o naredbu službene osobe ...eto da te malo educiram  :rofl2:

kobac

sta drugo da ti Velim nego hvala na edukaciji
Nego nereće mi koja policija zaustavlja i jesi bio danas na dunavu
Ja nisam i nemogu vjerovat u tu informaciju..

rj

več sam napisao ...zvao sam kolegu policajca koji radi na plovilu prije 10 min.

kobac

Ja si to zamišljam ovako, krene čovjek iz Osijeka gliserom za njemačku i dodjeljuje do Dunava kad ono policija vraća sve jer je inspektor zaštite prirode zbog ribolova zabranio prometovanje Dunavom pa ti preskoči taj dio i onda nastavi dalje...
Smiješno i žalosno...pravno neostvarivo...bumo vidli u par dana sta će biti...