Zabrana ribolova uz područje JU "Kopački rit"

Autor šime, Rujan 25, 2015, 16:24:15

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kobac

Citat: maverick  u Travanj 28, 2016, 13:13:44
Prebacio sam ovdje...da ne smaramo temu o šaranima...Misliš da ce na cijelom području Parka ukljucujuci i otvorenu vodu ici to do 5 kg...jeli se to uklapa u priču o novom ravnatelju...
A to za Aljmaš...znaš bolje od mene sam ništa ne radiš...trebati ti smanjiti plaću  :stripii: :stripii:

nažalost samo sam palio vatru, ništa od toga mada bi bilo jako zanimljivo..
mislim da bi dobar dio tzv. "ribolovaca" oma išao u prosvjed... :stripii: :stripii:

što se tiče aljmaške teme, znaš i ti vrlo dobro da je to jako teško odraditi, jedino da pred nekim birtijama čamimio dan i noć..i opet bi našli modus kako to odigrati mimo nas.. :dontknow:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Nemate vi šta čamiti pred birtijama, svi sve znate i nikome ništa, jedni uredno rade što hoće, a drugi najebu.
Oduvijek je bilo svega, a sad pogotovo. No tako je to u uređenoj državi.  :uf:

kobac

a čuj dalo bi se tu svašta pričati, ali nije za svačije uši (oči), a nije ni vrijeme ni mjesto.... :hi:

Kugla

Zato nam i je tako, jer nikad nije ni mjesto ni vrijeme, a ni za svačije uši ni oči.
Ali za to smo se borili.  :ok:

šajzika

Ruku na srce i krenimo od sebe. Koliko puta vidimo i radimo krim radnje i nikom nista. To je nas balkanski mentalitet.
Ne treba kobac biti neko zrtveno janje jer je policajac. 
Ima tu jako puno tehnikalija i ostalih stvari , bzvze je njega prozivat.
Jos plus za njega, kad mi je Rj osobno rekao da je on najpošteniji onda stvarno nemam sta za reci.
Ps. Ima tu poreznih i inih inspekcija koje su zaduzene da prate racune tj koliko je porcija fisa i ostale ribe prodato u restoranu i isti taj restoran treba imati racun od nabavljene ribe.
To su druge instance ne policijska posla
Audentes fortuna iuvat

rj

pošten ali zadrt  :uf: ko da je završio filozofski fakultet a ne kurs za drota  :rofl2:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

šajzika

Audentes fortuna iuvat

Kugla

Citat: šajzika  u Travanj 28, 2016, 17:12:57
Ruku na srce i krenimo od sebe. Koliko puta vidimo i radimo krim radnje i nikom nista. To je nas balkanski mentalitet.
Jos plus za njega, kad mi je Rj osobno rekao da je on najpošteniji onda stvarno nemam sta za reci.
Ps. Ima tu poreznih i inih inspekcija koje su zaduzene da prate racune tj koliko je porcija fisa i ostale ribe prodato u restoranu i isti taj restoran treba imati racun od nabavljene ribe.
Nisam ja prozivao Kobca, već općenito rekao, istinu, svi sve znaju a niko ništa ne poduzima, i ne generaliziraj, ne radimo svi krim radnje kako si naveo

šajzika

Radimo radimo samo nas ne hvataju. 
Od sitnih prekrsaja pa do velikih stvari . Kako tko ima muda. Tako i glavu okrecemo.
Ne mislim uopceno na prodaju ribe nego ovo every day.
Audentes fortuna iuvat

TonyC

De malo otvori dušu . Kolege slušaju pa da primjene zakon . hahahahahhaa

maverick

Citat: šajzika  u Travanj 28, 2016, 19:25:03
Kako tko ima muda

A ovo s mudima je relativno...onaj tko ima muda zvali bi ga mudonja...no nijanse se u pitanju...izmedju muda i šupka nema ni dva prsta...tako da miješaju se ti pojmovi  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Citat: TonyC  u Travanj 29, 2016, 06:38:28
Taman svercam nesto pa nemam vremena

Poslano sa mog Blade III koristeći Tapatalk

Audentes fortuna iuvat

kobac

Citat: šajzika  u Travanj 28, 2016, 17:12:57

e to je bit problema...nemogu (nemožemo) mi sve raditit..te nadziri državnu grancu, te nadziri plovidbu (kapetanija), te nadziri promet, te spriječavaj krivolov (lovnik i dr.), te rješavaj krađu šume (šumar), te rješavaj krađu ribe (ribočuvar), te rješavaj prodaju ribe u restorane (inspekcije)..pa obiteljski, krijumčarenje,ilegalni prelasci, jrm......itd,itd...

iz perspektive nekoga tko to ne radi ispadne da policija neradi ništa (ima i takvih.. :not speak:) ali situacija baš i nije tako bajna i jednostavna...a kada bih znao sve te zakone onako kako neki zahtjevaju i misle ladno bih mogao raditi u upravi i .......

iskreno nesmijem ni previše pričati jer bi moglo biti...
Citat: TonyC  u Travanj 29, 2016, 06:38:28

nikad neznaš tko te sluša i prati... :rofl2: :rofl2:

rj

kobac ne filozofiraj ...mogu komentirat u našem segmentu ...ribolov ....
dakle od cc 10-15 raznih patrola koje su me kontrolirale  jedino ti pitaš za rezanje repa ribi i upisa u ribolovnicu
problem je što si sam sebi zadao zadatak da budeš šumar , ribočuvar , kapetanija,carinik , policajac ...mnogo je rode ...baš mnogo ..
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom