Izgradnja aluminijskog čamca

Autor pile-1, Rujan 27, 2015, 15:44:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

No

:eek: lijepo to i moćno izgleda.   :clap2: :clap2: svaka čast. teško će tu nešto  " mrdat "

Mudri

Jel to neki novi majstor na našim terenima ,koliko vidim nešto piše alvu..na konzoli

pile-1

Slike prikazuju jedan djelič onoga što je napravljeno,što se tiče bigovanja dna nije bilo potrebe,omega profil drže dno i više nego dovoljno, vinklovi su postavljeni kao vodilice.Zrcalo je kasnije još pojačano.Gore ide HONDA 40.Bit če još slika,da se vidi MAJSTORSTVO GOSPODINA KALE iz Vukovara

maverick

Lijepo i veliko plovilo...svidja mi se raspored... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pile-1

Ovo mi nije prvi alu čamac,znam sve prednosti i nedostatke istih,sa ovim čamcem se nadam da smo nedoatatke poboljšali i ispravili.Čamac je maksimalmo prilagođen pecanju i mom priboru zato komora nikad dosta.Danas kad se vratim od Kale bude još slika.

rj

pod ti je trebao bit od protukliznog AL i koliko vidim pod ne nasjeda na big bićnih stranica već je direktno povaren...mogao bi imat problema ( izbacivanje poda)
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

bb

Pa prešprica pod plasti dipom i protuklizan je

rj

može i tako ....kolega ima pod od glatkog AL i uopće nije ugodno po snjegu pa čak ni kad je mokar od kiše
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Mudri

Pa normalno je da se stavlja na lim neki tepih ili guma,čemu onda protuklizni lim,kako da budeš bos po ljeti u čamcu ako nemaš neki tepih ili gumu,jedino ako si fakir pa moš hodat po žaru,ne vidim razloga da se baca lova na protuklizni lim,malo previše košta u odnosu na ravni....

mossi

Kod mene je protuklizni .. bahato sam bogat pa šta!  :tongue3: :headbang:  :rofl2:
A idem u papučama od 3 eura!

maverick

Ja sam na aluminijskom imao ravan lim, i imao sam onaj malo bolji tepison s gumom na donjoj strani. Solidno rijesenje jer je bio izrezan na mjeru i nije bio zaljepljen...opere se umakanjem u vodu...i vrlo brzo se osusi a traje 5 godina uz stalno koristenje...Na ovom čamcu meni jedino nedostaje samopraznjenje a 40 ks ce mu biti taman mjera...zamjerki na majstorstvo se moze pronaci ali sve u svemu jako fino zamisljeno i odradjeno...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pile-1

Duplo dno ja povezano varovima i wurth ljepilom za omega profile,pogledaj bolje slike duplog dna i vidjet češ.Što se tiče rebrastog lima u dnu za mene nije rješenje nego neznanje i nepoznavanje proizvoda koji to puno bolje eststski i protuklizno obavljaju.A pritom ne izgledaju kao ulazne stepenice autobusa.Ili kao ostali šumarski čamci sa ovoga područja.

mossi

.A pritom ne izgledaju kao ulazne stepenice autobusa.Ili kao ostali šumarski čamci sa ovoga područja.

A OK izvini onda, ti si od onih drugih, lako iskompleksiranih ..  :hi:

ibro dirka

Meni je taj protuklizni baš lijep na oko...