lokot za čamac

Autor Darko, Prosinac 21, 2012, 20:19:23

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kobac

Harley

Ima na sajmu u Zg, juce gledao, lokot za camac, cijev od inoxa, cetvrtasta sa rupama bez lokota, 160kn, za te novce nije ni skupo.
Neda mi Tapatalk da stavim sliku sa moba.
Idem sutra kupiti, pa kad vec ne placam ulaz, za dvije ulaznice to mi je u pola cjene.
Living your dreams, do not dream the life

ossa

Nešto sam gledao kod nas u grosu ima brava za 25 evra sa katancem. Sa tim što katanac nije ni zašta. Odmah treba staviti novi....
Jel ovo bolje nego običan katanac na "uške" (stezaljke)?

Planiram da uzmem makar ovu ...

A ovaj mi deluje još ozbiljnije, ali ga nema uzeti kod mene u okolini...

Naidju krize, drukcije grize...

Mudri

Ljudi ko nije vidio ovu klemovu spravicu izbliza nezna šta je propustio,ja sam danas jednu doneo kući za kolegu,mogu vam reći da sam ugodno iznenađen,čovjek je pravi velemajstor,do u sitnice je jako dobro napravljeno,šta reći nego svaka čast i kome god treba slobodno neka si uzme,jer vrijedi svaku kunu....

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ibro dirka

HAHAHAHAHA master LOCK HAHAHAHA.

pajdo77

Kod mene su ako se ne varam prije dvije godine skinuli pet yamaha u noći,normalno svaka sa drukčijim lokotom i sistemom za zaštitu. Majstori nađu način kako god okreneš,imam boljih i lošijih sistema ali ne vjerujem da ima potpuno sigurnih.

Hunter

male škare za armaturu su čudo,idu kroz lokote svih veličina ko kroz sir!

Batica

Poslednjih godinu dana kradu camce sa sve motorom. Bolje obezbediti camac. Skidanje motora 25-30ks sa cetiri srafa nije bas lako.

ibro dirka

Citat: Hunter  u Prosinac 09, 2015, 10:08:27
male škare za armaturu su čudo,idu kroz lokote svih veličina ko kroz sir!
.

A tek da vidiš aku fleksu šta radi...

pajdo77

Kod mene su prvo maznuli jedan čamac sa motorom i njime se polako spuštali nizvodno i skinuli još 4 komada i strpali u čamac. Zatim lijepo upalili motor i odvezli motore te zatim lijepo i taj motor sa čamca skinuli i bjež. Sreća pa ih uhvatila policija već sutra tako da su ljudi dobili motore,ali bez lokota. :stripii:

Cinca

Citat: klem123  u Veljača 18, 2015, 21:27:13
Citat: maverick  u Veljača 18, 2015, 20:14:48
Svaka čast, extra uradak...koliko bi bila cijena po komadu  :ok:
Oko 60€
dosta su skupi cilindri

Klem daj broj moba

klem123

maverick

Stari dotrajali...vec su dugo na camcu...ovih 5 komada...vise nego odlicna zamjena...namjenjeni za slano okruzenje..

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Garofeeder