lokot za čamac

Autor Darko, Prosinac 21, 2012, 20:19:23

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Darko

imam neke no name lokote za ključanje komora , uzeo bi nešto malo bolje ali po mogućnosti sa istim ključem , svaka informacija je dobrodošla
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Juzba

Ja sam se raspitivao prije za to, naručiš u nekoj boljoj željezari koliko hoćeš lokota za isti ključ
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

nodi

Retfalački mačak

U Domi, majstor zvani Ključko, profesionalac, može ga se naći u radnji, pravi lokota koliko hoćeš na isti ključ. Meni napravio 3 kom. Kvaliteta +5.

maverick

ne bih o lokotima s darkom i kicom  :thefinger:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

jura

Lokoti na čamcu samo od inoksa :thumbsup:, Maverick vrati im nazad da se ne troše ljudi :icon_biggrin:

mossi

Evo kako sam ja to skarabudžio kod mene.

Katanac naravno ABUS!

maverick

nije lose izvedba...ja pljunio lovu bez veze za yamlock...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Šlic ide samo sa desne strane do mesta gde udara u levu osovinu čeljusti.
Prošlica se od napred otvor za osigurač, koji ima T završetak i rupu za katanac.
Katanac kad ga tako staviš niko ne može da ga obije.  :thefinger:

Cev je crni čelik, zid jedno 3-4mm!

jura

Citat: mossi  u Prosinac 21, 2012, 23:45:16
Prošlica se od napred otvor za osigurač, koji ima T završetak i rupu za katanac.

kada majstori dođu isjeku zadnju stranu i ode motor, a kojekakve naše zaštite mogu samo pošten narod sprijećiti :crybaby2:

maverick

s unutrasnje strane zrcala, ispod sarafa koji drze motor ide debeli flah cijelom sirinom...i nema rezanja  :thumbsup:

Retfalački mačak

Citat: mossi  u Prosinac 21, 2012, 23:45:16

Lokoti su za poštene ljude. Za lopove ni jedan lokot nije zapreka.

jura

Citat: maverick  u Prosinac 22, 2012, 08:34:25
s unutrasnje strane zrcala, ispod sarafa koji drze motor ide debeli flah cijelom sirinom...i nema rezanja  :thumbsup:
Ako želiš pokazat ću ti na tvom sharku :icon_biggrin:, ubodna list za metal i 2 minuta posla :icon_thumright:

maverick

kod mene na ni jednom camcu ne moze odrezati zadnje zrcalo s motorom ni s flexom...ako platis pivo pokazacu ti kako se braniti protiv toga  :thumbsup:

jura

Znam skineš zrcalo :icon_biggrin:, ako rj ostane bez lanca onda se sve može otet :icon_thumright: