koloturnik sidra ili vodilica sidra

Autor ljuska, Studeni 02, 2015, 15:36:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ljuska

ne znam jel ima neka tema o tome nisam ju pronašao trebam staviti na dunasa pa molim neke slike i sugestije

šajzika

Bravo No , taj se meni vizualno najvise svidja,

mlb je kupio neki dan pa on ima info iz prve ruke
Audentes fortuna iuvat

bb

Nađeš dobrog bravara il tokara i on ti to napravi,ovaj je vizualno dobar ali mi se kotur od plastike čini nekako slabašan.

mlb

Imaš u alesti nešto od vodilica! Ja, sam uzo samo valjak a ostalo sam si napravio od aluminiskog lima 3 mm i za sada se dobro pokazala!

mlb

No

i ja sam sam pravio al mislim da bi ovakva kolotura kao moja  izgledala bedasto na plastičnom čamcu.
ona prva koju sam ti predložio eventualno bi trebala graničnik da konop ne biježi

miha

malo sipasa ..malo aluminija i evo ga ....

bb

Lako tebi kad radiš u takoj firmi  moš si napravit šta oš,a ti kupiš jogurt:)

Mornar Popaj

DA ne otvaram novu temu, meni treba ručno vitlo i jedan valjak da stavim na kraj između skija. Da mi preko njega samo pređe špic od čamca, da se ne zabija između skija. Gdje ima toga za kupit povoljno ?
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

ljuska

hvala, bile su mi potrebne slike da dobijem inspiraciju jel kod mene se ne može kupiti ništa gotovo nego moram sam napraviti pa kad bude gotovo budem poslikao a može još slika ili neki web

maverick

Pronaci cu ti sliku s cavinog dunasa...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ljuska

to bi bilo najbolje da vidim na istom čamcu

ljuska

Citat: No  u Studeni 02, 2015, 17:35:35

i ja sam sam pravio al mislim da bi ovakva kolotura kao moja  izgledala bedasto na plastičnom čamcu.
ona prva koju sam ti predložio eventualno bi trebala graničnik da konop ne biježi

nije bedasto ovo je jako dobro rješenje za alat s kojim ja raspolažem

šajzika

Audentes fortuna iuvat