Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

:uf: Nije valjda da je dotle došlo  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Pa koliko mi je ljudi reklo da je zadnjih dana bilo na vodi, po tome sudim da je gužva, ja nisam bio mjesec dana jer ne stignem

maverick

Ja odem navecer...poslijepodne...ne vidim bas neku guzvu...tu i tamo...kad bude vikend i lijepo vrijeme bude ljudi...uzivaju...ali sad dolazi prava zima i ostaje nas sve skupa cetvorica  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

A stvarno ne znam jer kažem nisam bio mjesec dana, onda svi ti koji se hvale da idu očito ne idu, ili su na nekim mjestima gdje se ne srećete, kako god i slijedeći tjedan ne mogu, ali za vikend nadam se da ću malo odpecati  :ok:

pajdo77

Ja sad odoh. Nepredvidivi su putevi gospodnji a bogme i moji. Kud idem nemam pojma,za nosom sigurno.Lijepo je poslijepodne,bolje sjediti u čamcu i uljevat strah ribama :stripii: nego na tv-u gledati kome je danas Most za razliku od jučer dao glasove i šta je Severina doručkovala.

mata postar

lokalni deru na t peru i okolnim repinima  :uf:
koliko uspjesno neznam

bb

Lokalni pecaju plotice!a gospoda gradska lovi smuđeve i prodaje po resotoranima,tako da kad budete negdje jeli smuđa i dobijete 2 u porciji znate odkud su.:)

maverick

Tko su to gradska gospoda...vikendasi ili dolaze ciljano bas samo na pecanje

bb

Oni dolaze ciljano ulovit što više smuđeva jer imaju naručeno.

maverick

A  domaci nemaju kakvu palicu i te fore  :stripii:  Kod nas takvi padobranci ne dozive ni prvu noc

bb

Smuđ tamo, smuđ vamo plaviš tamo,plaviš  vamo pivo,rakijica,durbaher,naravno karta kupljena a ne ko ja koji ju neću kupit i to je to,znaju ljudi koji su odavde a na forumu su  o čemu pričam znam svakog krivolovca ,ovo nisu krivolovoci ovo je stoka sitnog zuba.

dravski pecaros

Citat: bb  u Studeni 30, 2015, 20:18:53
Smuđ tamo, smuđ vamo plaviš tamo,plaviš  vamo pivo,rakijica,durbaher,naravno karta kupljena a ne ko ja koji ju neću kupit i to je to,znaju ljudi koji su odavde a na forumu su  o čemu pričam znam svakog krivolovca ,ovo nisu krivolovoci ovo je stoka sitnog zuba.
ti što krivolove u nardu na T repinu su blaga vodivca..da su mario i zrinko tamo več bi odavno prestali to raditi....problem nastaje u onima što sa policijom mešetare..

pajdo77

Drava u porastu,kedera imam ako nekom nisu trebali prije mene znači danas poslije podne je taj dan za smuđeve. Ima da ih biram ko grah "ovaj valja,ovaj ide nazad" :stripii:

pajdo77

Sada sam došao sa Drave,išao izvidit situaciju a ona je slijedeća. Drava niska i bistra,nema ni vjetra za sada,kederi veseli u kanti plivaju. Mogao bi popodne na jedno dva sata sjesti pa zabaciti na kedera  i repić ako me Vakula ne s*ebe sa svojom prognozom u kojoj kaže da bi popodne moglo biti neke kiše.

maverick