Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

ibro dirka

Idem sutra malo gume brčnit a gdje to ćemo sutra vidjet...

šajzika

Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Dođi Ibro oko moje graorasto,ja sačuvo mjesto za buduće naraštaje :stripii:. Ni ribica ne fali od proljeća,koliko ih je proljetos bilo ima ih i sad :rofl2:

ibro dirka

Hmmmm pa mogao bih i do pajde...samo onda će vidjet gdje je riba...

pajdo77

Po vašem iskustvu jel bolje zbrisati na vodu na ovakvo vrijeme popodne ili u mrak,ne mogu čučiti duže od dva-tri sata po ovoj zimi a imam par kedera pa da ih malo pokvasim.

Stepa

Nema pravila  :sha: po meni odi tri sata pred mrak prvo keder a onda guma  :hi:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

pajdo77

Onda ću tako i napraviti,valjda danas neće magla navečer ako se uopće i raziđe do tada.

jura

Nadji si nekog ko če ti glumiti svetionik kad se budeš vraćao  :eek: , sinoč smo Buhin i ja ko dva sljepca pokušavali pronaći vez. Hvala Ante što si svijetlio dopizdilo mi Buhina držati za ruku jadan se uplašio  :stripii:

Stepa

Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

pajdo77

Magla je za*ebana stvar kada si u čamcu,sto stvari može krenuti u neželjenom pravcu. Dobro je pa na Dravi više nema brodova kao nekada,nije mi se jednom desilo da me vraćajući se sa ušća najedamput uhvati magla a onda odjednom se pokaže šlep vezan u obali. Doduše onda se vozilo lamom i uvjek je netko bio sa mnom u čamcu al nije čovjeku svejedno.

Darko

Citat: jura  u Prosinac 12, 2015, 10:13:02
Nadji si nekog ko če ti glumiti svetionik kad se budeš vraćao  :eek: , sinoč smo Buhin i ja ko dva sljepca pokušavali pronaći vez. Hvala Ante što si svijetlio dopizdilo mi Buhina držati za ruku jadan se uplašio  :stripii:

provokatoru  :stripii: , imaš toliko godina a lažeš  :uf:, izgubio si se ko magarac u magli  :stripii: a i ja zajedno s tobom  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Nije ni danas bilo puno bolje... :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

Citat: Darko  u Prosinac 12, 2015, 18:55:45
Citat: jura  u Prosinac 12, 2015, 10:13:02

provokatoru  :stripii: , imaš toliko godina a lažeš  :uf:, izgubio si se ko magarac u magli  :stripii: a i ja zajedno s tobom  :stripii:
jura je magare bilo magle ili ne  :thefinger:  :rofl2:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

morao sam  :BangHead: Buhin ga baš nasadio na volej  :stripii:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom