Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Darko

ma kako god bilo ipak je on moj lega  :icon_thumright: , samo nikako da otkrijem gdje kupuje smuđeve pošto lovi samo kad je sam na vodi  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Ja sam ga vidio tri puta na Dravi s ribom....kad god nas nema on ima neke festivale....dobro si zamjetio  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

ćava mu je jedini svjedok da je lovio  :uf: , a znaš kakva je većina naših poduzetnika , možeš ga podmitit za male pare  :stripii: , a osim toga ćava se pali na starije i krupnije dečke  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

Mislis da mu se mozda i ja sviđam  :sha:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

mlađi si od jure ali zato imaš brkove  :stripii: , mislim da prolaziš  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

jura

Kako mene uvjek dopadnu ovakvi prijatelji  :uf: , jeste mulasti al boljih nemam  :stripii:  :stripii:

maverick

Nažalost je tako...ali da li je doista momak takvog kalibra pao na Darka, Tonyc i Mavericka  :stripii: :stripii:

joker

poslje rucka ako bude sve u redu idemo malo gacati po dravi da vidimo jel ima ribe i jel uopce uzima stogod dan je prekokrasan
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

pajdo77

Dobro si napisao ovo "gacat",ako još opadne moći ćemo je prehodati.

joker

nece trebati ni camac samo wadersice pa cemo ko oni musicari stajati u dravi  :stripii:
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

Stepa

Ktenem na pecanje i sretnem Žapera i jazavac mi zaželio SRETNO  :violent1: :violent1: :violent1: Šajzika upomoc :takoje: :stripii: :stripii:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

rj

Citat: Stepa  u Prosinac 13, 2015, 17:14:46
Ktenem na pecanje i sretnem Žapera i jazavac mi zaželio SRETNO  :violent1: :violent1: :violent1: Šajzika upomoc :takoje: :stripii: :stripii:

jel Dunav još mutan
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

dus