Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 9 Gosti pregledava ovu temu.

šajzika

@alex777
Guzva tamo kod tebe.
Bar 6,7 camaca na potezu 500m.
Sad znam zasto su tamo :stripii:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Ma tamo ti je uvijek guzva...taj dio oko ušća i tih par km drave...jos po ljeti kad pecaju soma...ne mozes proci od njih kad idem na pecanje ...sjede i u obali i po desetak ih zna biti na sred drave...jedan iza drugog
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ČADA

Evo i mene stigao malo prije sa Drave od ribe nula bodova. sitna samo malo čačkala ništa konkretno.

hranki

al je zato pecalo u pinochiu aaa

alex7777

Citat: pajdo77  u Travanj 24, 2016, 06:47:35
Alex 7777 molio bi izvješća sa tvojih terena kako riba radi u tvom šoru tako da se znamo po tome ravnati kad planiramo pecanja od Sarvaša pa do ušća. :hi:
pajta nebi ti znao reci neidem u dravu nikad  :no: a dunav, poceo je lagano som i di god koji saran i tak to  :hi:

pajdo77

Bar sada znamo da se tamo kod tebe nešto dešava :hi:

kobac

tamo se uvijek nešto dešava!!!!!!!!!!!!!! :uf: :uf:

vedro

Citat: alex7777  u Travanj 24, 2016, 13:13:27
Citat: pajdo77  u Travanj 24, 2016, 06:47:35
Alex 7777 molio bi izvješća sa tvojih terena kako riba radi u tvom šoru tako da se znamo po tome ravnati kad planiramo pecanja od Sarvaša pa do ušća. :hi:
pajta nebi ti znao reci neidem u dravu nikad  :no: a dunav, poceo je lagano som i di god koji saran i tak to  :hi:
Šta di god koi šaran??? Lupaju šarane da se sve prasi i to kakve sarane po granju i kamenju :takoje:

dac

I to sve redom ribnjačarski,hranjeni,maloljuskavi,veleljuskavi....  :veryangry:     :crybaby2:

maverick

Baš..dobro da si spomenio..peca se šaran kao da zabrana ne postoji ali eto..osim zakonskog imamo i propust savjesti  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dac

Nažalost, kao da ne postoji "sutra"..... bar da mu daju malo mira da to "obavi" kako mu priroda nalaže!      :takoje:
Ali nismo životinje ,"ljudi" smo..... :uf:

pajdo77

Ja imam poznanika koji šarana peca isključivo kada je lovostaj,kaže tada mu najbolje peca. Poslije lovostaja ode dva puta na vodu do kraja godine ako uopće i ode.

dac

O ljudskoj savjesti ne treba uzalud trošiti riječi, svatko od nas taj ribolov shvaća i doživljava na drugi način.....   :bye:

alex7777

inace nepecam sarana ali zar nije lovostaj iskljucivo na vretenca?? il nisam dobro upucen  :sha:

dac

U pravu si !   :takoje:     Jedini je problem što je divlji šaran,vretenac, prevladavajući u Dunavu i Dravi,a onih drugih ima ali manje i rijeđe se hvataju...   :takoje: