Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

Bio malo popodne pred kućom,jedan bajin ko noga. Kakva je to borba bila,kakvi Roki 1,2,3... Ja na jednoj,riba na drugoj strani i ja pobjedih. Da,zaboravio sam reći da je bajin bio ko noga al od one lutke Barbike. :baba:

Rap

Zna pajdo da se od nogu kreče  :toothy9:

šajzika

Planiram za vikend cjeli dan na vodu.
Posto sam cjelo vrijeme u kamionu nisam uopce u toku , gdje sta ide i ostalo.
Kazu ovi moji da ide som oko aljmasa i to je sve.
Kakve su nam vijesti s vode? Ide ko pecat i jel lovi sta?
Ps. Svejedno mi je pecat soma sarana bajina tj senk ili varalica. Bitno da se zabavim
Audentes fortuna iuvat

baka

Kod Aljmaša se znao tu i tamo som dobiti, ali prije jedno 15-20 dana, a od tada je pušiona. Provjereno.
Nešto sam čuo da na Staklari ide som. Neprovjereno.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

šajzika

Audentes fortuna iuvat

pajdo77

bio sam malo izbacati vodu i usput bacio par puta meps. Piri ko ludo mada sa baranjske strane ima malo zavjetrine koliko vidim. Sreo susjeda koji kaže da u Sarvašu na onom kanalu hvata babuške od kilu na kišnjare i plovak. Koliko je tu istine ne znam jer vidio nisam a šaran se kupa ko lud po njegovim riječima. :hi:

ps

Pajdo, ne mogu ovo više slušati, te piri, te pada, te blatna obala... ko neka tetkica si, daj se malo uozbilji, ipak si ti, jedan jedini i ne ponovljivi šaptač smuđeva :stripii:

pajdo77

Pa nepogode,nisam ja to vrijeme pobrko. Danas sam namotao špagu na mušičarski štap pa sutra mjenjam pristup pecanju,dosta je blinkanja muve su majka. Mora na mušicu bajkoš ili jez kad neće na mepsiće. Jedino što moram vitlat sa obale jer mi je čamac na suhom ali bit će valjda neka čistina gdje se mogu razmahati u svoj svojoj ljepoti i raskoši :stripii:

Rap

Citat:bio sam malo izbacati vodu i usput bacio par puta meps
Citat:Jedino što moram vitlat sa obale jer mi je čamac na suhom

pajdo ti zbunjuješ napaćen narod  :notworthy:

pajdo77

Čamac mi je na obali ali svejedno moram iz njega izbacati vodu,nije okrenut naopako,valjda je sada jasnije :baba:

Bakara

Pajdo javljaj kako ide na mušicu ;)

maverick

Kod njega isto kao i na komarca  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Bakara mogu ti odmah reći mada još nisam ni otišao na vodu,mušica,vobler,meps,tvister..ma to je kod mene nebitno. Ja sa svim time jednako ne znam :rofl2:

Bakara

Mislim da znam gde gresis, pecas iz camca jel da? E, probaj onda prvo da ga spustis na vodu :D

pajdo77

Danas od 8-11 malo za promjenu bacao mušicu. Uživancija,tri sata proletilo dok kažeš keks. Klepaju mali bajini i to jedno vrijeme pa stanu,protfiša niti jednog. valjalo bi početi vezati svoje mušice,ovi uzimaju 10 kuna komad a nisu dobitne. :baba: