Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

kobac

a ja se napati da skontam očemu on to... :stripii: :stripii: :stripii:

nekinho

E Duksone promašio si profesiju.... mani se štapova. :icon_thumright:

Dukulele

Ahahaha, ma zna me ponest, volim ja malo tako pisat, al ipak mi je draze bit vanka nego za kompom, kud mi je to poso, jos da u slobodno vrijeme sjedim za njim previse - poludio bi.
Nego, javio se Pajdo,  covjeku riknio net doma, vraca se kroz koji dan jaci nego ikad!
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

mlb

Bez pajde ovaj forum nije isti , došao je ne tako tiho  :stripii: i ušao u legendu!  :headbang:

dac

Kako "isplivali" nisu, sada je vjerovatno negdje oko Ðerdapske Klisure...    :uf:

Dukulele

Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

Bakara

Dukulele :stripii: :clap2: :icon_thumright:
A bez Pajde na forumu vec postaje kriticno... Sve teme zamiru, samo je jedna ziva, ona gde se svi pitaju gde sta je sa Pajdom  :icon_biggrin:

dravski pecaros

bio do šljivoševaca i mogu reči da je ribnjak ok..jedini mali nedostatak je što se svaku subotu održava šaranijada pa je riba dosta često na udici...u 6 sati ribolova imao sam 4 griza ..3 ribe vani šarani 4 i 1.5 kg ..amur 2 kg ..zaboravio ponjet aparat da sve slikam  :hi:

pajdo77

Prije svega poštovanje dame i bećari :hi:. Evo vratio sam se ljepši nego ikad što se vidi i na slikama(uhvatio mi je*ivjetar loš profil). Riknio mi i internet i telefon pa nisam mogao nikako do foruma,za poludit. Lijepo je vidjeti da sam nekome nedostajao,znam da ste to napisali iz pristojnosti al opet godi ušima :stripii:. Što se tiče pecanja sa Dukuleleom bilo je kako i treba biti,dobro. Više je to bilo pokazivanje vode,mjesta kao i njihovih naziva da čovjek ipak sazna nešto pobliže o ovom djelu Drave nego neko ozbiljnije pecanje ali to mi je i bila namjera,ribe će biti neki drugi puta. Još kad je majstor klepio ribu nitko sretniji od mene,ja normalno ni čvoke imao nisam :rofl2:. Ideći izlazak sa Dukuleleom će mu biti kako sam čovjeku i obećao jedno lagano puštanje u kombinaciji sa povremenim zastajkivanjem na nekim mjestima za blinkanje do vikend-naselja na ušću tako da upozna koliko je moguće i taj dio nizvodno od Osijeka ali to će biti cjelodnevni izlet jer nema smisla sjuriti se tamo-vamo i ne vidjeti ništa. Uglavnom bio je to lijep izlazak na vodu sa dobričinom (svaka bi ga majka za zeta poželjela) :stripii: a kako rekoh bit će ih još. :hi:

Zagor

Bio sam na ovoj visokoj Dravi. Kesa!
U prvih dvajst minuta sve deverike ko dlan koje su završile za postavu za soma i vise nista
Ni da glistu pipne. Već me sram  :uf:
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

Zagor

Još me tamburaši izuli!  :hello2:  :clap2:  :pije:  :flasica:
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

silure

nemoj da te bude sram...ja proveo 15 sati na vodi za somce od ni 2kg mozda...
Kad nece mozes ga hebat

silure

I da dodam jos da na jednom stapu durbaher s rovcem a drugi na bijelu ribu kukurz sa komadicem kisne gliste...i on uzme kukuruz eto

šajzika

Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Da vidiš slike mojih somova od ove godine više bi ovog svog od dvije kile cjenio :stripii:. Pol sata sam ih okreto držeći ih sa krpom u ruci misleći..hebem ti općinu koliki su ovi donjogradski pastati :rofl2: