Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Audentes fortuna iuvat

jura

Da nema zabune ove case su u mom camcu i sve su za mene  :hi:

rsimon4

Odoh u Erdutski dunavac na babuske i sarana!
Sve drugo su kerovi samo je rottweiler pas!

NORIS vom Grunteblick

pajdo77

Bio malo sa veza vijati bjelu,ima ali slabije nego jučer,drava opala junački za 24 sata pa slabije grize. Normalno jučer išao kupiti crve i konjina zaboravim kupiti sitne udice pa sad pecaj na kuke iz pušnice,blento :uf:

Zagor

Bio sam prvi puta na tabli od novog društva. Feeder 3,9m 60-180g, najslabiji vrh, osnova 0,20mm, predvez 0,18mm, udica drennan wide gap 12, jedno zrno kukuruza ocat-cimet.
Lijepa uzivancija dok Drava mudruje sa vodostajem  :stripii:

Bilo je još dva kidanja i jedno spadanje.
Ja prezadovoljan  :hello2:
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

mossi

dac

Zagore, koja je to voda...  :dontknow:        .... možda neka tabla na Grudnjaku ?   :dontknow:
Mogu li "gosti" doći na dnevnu kartu, ili je samo za članove...   ?

domba

Na Dravi danas dosta aktivnosti...mali somići, a zaleti se tu i tamo kakav smuđ  :icon_thumright:

Zagor

Dac to je tabla od ŠRK Linjak Zdenci. Površine je oko 26ha. Ne može se uzeti dnevna dozvola, zato sam se i učlanio. Ja sam novi tamo pa nemam puno informacija još. Durmy zna puno vise.

Zagor

Bio sam danas na tabli od kluba. Lovio sam sa dva feedera 60-180g samo je jedan bio 3,9m,a drugi 3,6m. Na kraćem sam imao srednji vrh, dok na dužem najlakši. Osnova 0,20mm, predvez 0,18, na dužem udica drennen wide gap 8 i 3zrna kukuruza, a na dužem ista udica ali br.12 i jedno zrno kukuruza i kuglica stiropola. Hranilice su bile kućne radinosti od čepova PVC boca 10tak grama. Na kraci samo jedan kucin (pastat) i šaran cca 0,75kg, a na duži i laksi vrh 3 šarana cca 0,75-1,5kg, babusak 0,3kg i barem desetak kucina. Pecao sam od 06h do 11h. Nebo i zemlja su srednji i najlakši vrh. Najlakši je neusporedivo bolji. Na tabli se održavalo i natjecanje u zupanijskoj ligi. Prvo mjesto je bilo 6,1kg, drugo 5,7 i nešto kg, a treće 3,8 i nešto kg.
Moram priznati da nije bilo fer, oni su pecali samo sa jednim štapom i to još na plovak, a ja na dva. Oni nisu imali problema razaznati lupanje po hranilici od griza, a kamoli griz na oba stapa u isto vrijeme  :stripii:  :stripii:  :rofl2:
Ali zato sam se iskazo poslije natjecanja u pivi i prasetini. Suma sumarum prvi došao, a zadnji ošo  :stripii:
E da.... I idem slijedeću nedjelju na natjecanje negdje kod Požege, a nisam na plovak peco bijelu ribu od kada su mi dlake počele rasti  :uf:  :stripii:
Ribu nisam sliko jer mi se šaran sa perajama upetlja u čuvaricu pa sam ih odmah puštao.

Zagor

Zabravih reci da je u 12h jedan natjecatelj uhvatio smuđa od 2,1kg na crviće  :takoje:

maverick

Zagore...ti si elementarna nepogoda za takva okupljanja  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Zagor

:red_indian: to mi je profesionalna deformacija, uvijek kada se jede i pije moram biti među najgorima  :stripii:
Jučer mi jezik bio brzi od pameti pa sam obećao da cu ići na kup a zaboravio da 29.08. imam važan ispit u ZG. Sad im moram javiti da neću moći ici, a već se sve dogovorili.  :BangHead:  :violent1: