Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

Kugla

Citat: Zagor  u Kolovoz 13, 2016, 00:24:03
Još me tamburaši izuli!  :hello2:  :clap2:  :pije:  :flasica:
Za tim nemoj nikad žaliti  :ok: :occasion14:

ibro dirka

Bio malo do vode. Jedan platio glavom oko kilu i pol i jednom isčupao iz usta, na površini lupio glupan.

šajzika

:notworthy:
Svaka cast.
Konstantan si, a to je najbitnije  :icon_thumright:
Audentes fortuna iuvat

ibro dirka

Dobru lokaciju sam našao samo što je živi kamen pa nije baš za jigg...

pajdo77

Ibro je pravi nema šta :hi:. Redovno ih klepa ali bogme i ode na ovaj vodostaj vijati smuđa što malo tko radi. Ja sam otišao jutos oko šest tu iz čamca na vezu pecati malo bjelu,par lijepih deverika,nešto malih kesega dlanara i jedna babuška,također mala. Uglavnom ušla je bjela u obalu zbog vodostaja,dobro prihraniti i uz neko granje gdje je mirna voda ima je,pogotovo rano,kasnije stane. :icon_thumright:

pajdo77

Bio malo na bjelu,slabije nego jučer ali da se iščačkati deverika a kesega pogotovo. Definitivno moram nekako izmajmunisati neki štap za bjelu na plovak,otpadaju mi ručice od ovog kolca al bitno da se peca.

nekinho

Bio danas u gostima na pecanju kod jednog čestitog i dobrog čovjeka. Ribu nismo ni tražili budući smo vrijeme trošili u pričama o ribolovu i upoznavanju slavonskih voda i mesnih specijaliteta. Vrijeme u tako dobrom društvu proleti prebrzo. Zato prijatelju nadam se da ćemo ovo ponoviti.  :hi:

maverick

Ja i Jura otisli sinoc na Dunav i jutros krenili nazad....jeger ...coca-cola i kafa....Od prva dva nisam ni vidio kap... :stripii:  :stripii:
Dunav velik kako i dolikuje...riba....sve vrste nesto smuđa...nesto soma...nesto mrene...zanimljivo u svakom slučaju...neki su pili da zaspu a neki da se prije probude  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Audentes fortuna iuvat

šajzika

Koliko sam skuzio jura vadi ribu.
Zamoljen od strane mavericka da stavim video :hi:
Audentes fortuna iuvat

maverick

A mrak je ali ne cujem onaj dio di kmeči da vadim svoje štapove a deset metara sam udaljen od njega  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Ah slusaj. Akcije ima. To je pozitivno
Mene mibic zvao al nisam imao volje. 90 posto ljudi nema peca ,  bio sam 6 dana u kompletu na poslu. Bljak
Iduci vikend je moj.
Audentes fortuna iuvat

maverick

A nama pec nije ni bitan ali je dobro dosao :stripii:

maverick

maverick